Szett mászóközpont Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és csúszdával és házikó Barátok előkerttel és konyhácska 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Multiactivity Climbing Tower mászóka csúszdával és 3 mászófallal, Barátok házikó előkerttel és konyhácska egy modern szett, mely elszórakoztatja a kisfiúkat és kislányokat egyaránt 2 éves kortól. Kivételes menő játékszett most akciós áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. Smoby játékok csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek. Gyerekekre kellemes meglepetés is vár - elektronikus konyhácska formájában, mely a játszóházikóban még több szórakozást kínál a kis séfszakácsok részére. Játszóházikóra egyaránt ráerősíthető külső és belső részről a piknik asztalka padokkal.

Mászóközpont Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és 150 cm csúszdával UV szűrővel 2 évtől

Mászóközpont Multiactivity Climbing Tower a francia Smoby vállalat műhelyéből egy sportos kalandtorony kertbe minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Szórakoztató mászóközpont 3 mászófallal, létrával és csúszdával kisfiúk és kislányok részére egyaránt lesz a móka központja éveken keresztül. Piros, zöld, szürke színkombinációban pompázó mászóka a kert vagy udvar éke lesz éveken keresztül köszönhetően az UV védelemnek. Minőségi és tartós dupla falrendszer kitűnik tartósságával és stabilitásával.

Jellemzői

 • egyedi sportos kalandtorony
 • többfunkciós kihasználhatóság
 • csúszdával, 3 mászófallal és létrával
 • megfelelő 2 éves kortól
 • csúszda hossza 150 cm
 • dupla falrendszer a nagyobb biztonság, stabilitás érdekében
 • bársonyos lágy és tartós műanyagból
 • rengeteg lehetőséget kínál a mozgásra
 • speciális UV szűrővel a színek védelme érdekében
 • minőségi francia termék

Gyerek házikó Barátok Smoby előkerttel és UV szűrővel

Smoby Barátok gyerek játszóház egy szép és tágas házikó gyerekeknek, melyben kényelmesen játszik egyszerre több gyermek is 3 éves kortól. Csodás, lágy krémszínű-narancssárga-zöld színekben pompázik, pasztell barna-szürke színekkel kiegészítve, amelyek a házikó érdekes részleteit emelik ki. A gyerek házikó műanyagja selymes és kellemes tapintású. A házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért, szilárdságért és stabilitásért egész 172 cm magasságnál is. A egész házikó alapja 221*157 cm, főbejárata előtt egy virágcseréppel díszített előkert is helyet kapott. A virágtartóba virágok ültethetőek, a gyerekek öntözhetik őket és figyelhetik, hogyan nőnek és virágoznak. Ez a csodaszép gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll. A gyerek játszóház rengeteg ablaka kezeskedik a friss levegőről és a meleg napokon is árnyékot biztosít. Sötétítői kinyithatóak. A házikó ajtaján egy elektronikus csengő helyezkedik el, mely szép dallamot játszik és az ajtón egy postaláda is helyet kapott. A padokkal ellátott asztal felváltva használható kint a házikó mellett, vagy beltérben étkezősaroknak is. A gyerek házikó anti UV szűrőt is tartalmaz, amely az erős napsugárzástól védi a műanyagot. 

Gyerek játékkonyha Smoby Cherry elektronikus hanggal, sült élelmiszerekkel, kávéfőzővel és 25 kiegészítővel

Elektronikus játékkonyha gyerekeknek Cherry Smoby stílusos zöld-szürke kivitelezésben kis szakácsa minden kívánságát kielégíti. Ez a játékkonyha 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek, ezen felül stílusos és funkcionális kiegészítője lesz minden gyerekszobának. A Cherry Smoby játékkonyhához eredeti konyhai hangokkal és funkciókkal összesen 25 kiegészítő tartozik, mint például konyhai evőeszközök és edények, kávékapszulák, poharak, tésztafélék, sütemények és más mágikus élelmiszer.

Jellemzői

 • minőségi és biztonságos játékkonyha
 • 25 kiegészítő
 • mágikus élelmiszerek
 • beépített elektronikus modul
 • eszpresszo kávéfőző
 • főzés közben valósághű hangot ad ki
 • minőségi francia termék
 • stabil szerkezet
 • a munkafelület magassága 49 cm
 • méretei a konyhának 68*34*97 cm

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek230*143*140 cm
Termék magassága140 cm
A csomagolás méretei150*60*66 cm
Teljes hosszúság230 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg29,2 kg / 33,4 kg
Maximum terhelés100 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.