Elektronikus szerelőműhely Black+Decker 95 kiegészítővel és kamion szerszámos kofferrel

Termék leírása

A Smoby Black+Decker szerelőműhely és kamion szerszámos kofferrel egy csodálatos játékszett a francia Smoby vállalat műhelyéből gyerekeknek 3 éves kortól most akciós áron. Számtalan funkcióval és tartozékkal van ellátva, ezáltal biztosítva a kis szerelők és barkácsolók hosszú órákon át tartó szórakozását. A 95 kiegészítő között található 7 munkaeszköz, mint a kalapács, csavarhúzó, fogó, csavarkulcs, csőkulcs és fűrész, valamint 20 db csavar, fúró és összerakós kisautó. A kisfiús barkácsasztal több tároló hellyel és rakodótérrel van felszerelve, melyekbe a kis szerelő elrakhatja az apró csavarokat vagy fontos szerszámokat. A szerelőasztal 4 stabil lábon áll, gyártásánál kiváló minőségű sima felületű műanyagot használtak. A játékhoz az Android és IOS szórakoztató alkalmazások ingyen letölthetők. 

A munkapadhoz menő kamion is tartozik szerszámos kofferrel, mely minden kis ezermestert elvarázsol, akik raklappal ellátott daru megépítését közvetlen a kamion rakfelületén tehetik meg. A kamion kabinja szédszedhető és összeszerelhető, a menő játék 60 darab kiegészítővel lett gazdagítva, ide tartoznak a csavarok, csavarhúzó, csavarkulcs és más szerszámok a daru összeszereléséhez. A kamion rakfelületén kapott helyet a kiegészítőkkel teli szerszámos láda, mely praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen kezelhető. Csodálatos narancssárga-fekete színkombinációban pompázó kamion hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét. Kamion teljes hossza 43 cm, méretei 43*14*18 cm. Nem tartalmaz elektronikus funkciót. 

Szerelőműhely és kamion kiegészítőkkel kiváló játékszett azon kisfiúk részére, akik szívesen öltik fel a szerelők és ezermesterek szerepét. A koffert a Black&Decker logó díszíti, teljesen valósághű benyomást kelt. A játékok fejlesztik a finom motorikát és mozgási képességeket. Szerszámok használata, a kisautó összerakása ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését. Ha a gyerekek játszva javítanak valamit a házban vagy kint, fantáziájuk és kreativitásuk fejlődik. 

A Smoby kiváló minőségű, valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsiket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok vidám és ragyogó színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért tökéletes ajándékok kis ezermesterek számára. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek79*39*103 cm
Termék magassága103 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei49*16*76 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,42 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.