Szett szerelőműhely ugratóval Verdák 3 Smoby és játékkonyha Tefal Evolutive Grand Chef mikróval és taburettel

Termék leírása

Szerelőműhely ugratóval Cars 3 és magasítható játékkonyha Tefal Evolutive Grand Chef mikróval és taburettel egy csúcs modern játékszett ajándékba minden gyerkőcnek már 3 éves kortól. Játékszett alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, még otthonosabbá varázsolják a gyerekszobát. Kicsik magukra öltenek szerepeket, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség elsőosztályú kivitelezésben. 

Szerelőműhely ugrató kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby rámpával és 94 kiegészítővel

Szerelőműhely Verdák 3 a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern műhely minőségi és tartós műanyagból, mely 94 darab kiegészítőt tartogat a kis autószerelők részére. A négy stabil lábon álló szerelőasztal piros-fekete színkombinációban pompázik és Verdák mesemotívummal van tarkítva. A munkapadhoz tartozik egy lejtős pályaelem ugratós véggel, mely a versenyzést a McQueen kisautóval még érdekesebbé varázsolja.

A szerelőasztal részét képezi a fekete panel is, melyre kis ezermester az éppen használatos szerszámait akaszthatja, hogy azok mindig kéznél legyenek. Két oldalán a panelnek kis tárolók találhatóak apró alkatrészek tárolására. Tartozékok, melyek fontosak kis autószerelő részére, azokat elhelyezheti a panel alsó részén található nyitható tárolóba. A munkapadhoz tartozik csavarhúzó, kombináltfogó, fűrész, kalapács - szerszámok, melyek nélkülözhetetlenek kis autószerelők számára. A munkafelületen satu is található, mely tökéletes segítség lesz a kisautó összeszerelése és szétcsavarozása közben.

Játékkonyha korral növekvő és folyó vízzel Tefal Evolutive Grand Chef Smoby mágikus bugyogással, kisszékkel és 43 kiegészítővel

Elektronikus játékkonyha Tefal Evolutive Grand Chef a francia Smoby vállalat műhelyéből képes együtt növekedni gyermekével 3 éves korától egészen 8 éves koráig. Játékkonyha nagyon szép piros-fehér színkombinációban és modern francia stílusban pompázik, formailag a kis szakácsok és szakácsnők igényeihez lett megalkotva. Gyerekeket garantáltan lenyűgözi a konyhácskához tartozó rengeteg kiegészítő és funkció, de a legérdekesebb a folyó víz effekt, a fazék mágikus bugyogással és lekerekített étkezőpult lesz számukra KidStool taburettel

Hosszútávú szórakozás forrása lesz - a hozzá tartozó alátéttel 8 cm-rel lehet a konyhácskát magasítani. A munkafelület alap magassága 51 cm, az alátét hozzáadásával 59 cm lesz. Ezt a fejlesztést a szülők is értékelni fogják, hisz csemetéjük növekedésével nem kell majd kedvenc játékuktól megválni. A csaptelep megnyomását követően a folyó víz útnak indul és a zárt cirkulációs rendszernek köszönhetően a mosdókagylóból vissza kerül a tartályba. Kisfiúk és kislányok egyaránt nagy örömmel készítik el a finom grill csibét majd a sütőben, töltik fel finomságokkal a hűtőszekrényt, főzik meg kedvenc levesüket a tűzhelyen. A kapszulás kávéfőző alatt ötletekkel teli recepttár kapott helyet, melyet a kicsik böngészhetnek, ha ötletre van szükségük a főzéshez.

Játékkonyha 43 kiegészítőt rejt magába, melyek közt a kis szakácsok találnak tésztafélét, amely 18° felett sárga színre vált, mint a tészta a való életben. Gyerekek az ebéd elkészítéséhez sajátkezűleg apríthatják össze a répát, süthetik a halacskát, steaket, de megmutathatják ügyességüket a palacsintafordító serpenyővel is. A kiegészítők közé tartoznak kanalak, villák, kések, tányérok, poharak, csészék, tojás, sütemény, kapszulák a kávéfőzőbe, kecsöp, mustár, tésztásdoboz, tej, só és fűszertartó, villa a sütéshez, kés a feldaraboláshoz és praktikus merőkanál.

Mikrohullámú sütő elektronikus Tefal Elec Micro Wave Smoby hanggal, fénnyel és két kiegészítővel

Elektronikus játék mikrohullámú sütő Tefal a francia Smoby vállalat műhelyéből egy valósághű kiegészítő játékkonyhákba, melyre minden kis szakácsnak szüksége van már 3 éves kortól. Dizájnos mikrohullámú sütő elegáns piros színben hang és fényfunkciókkal fogja a kicsiket szórakoztatni, így a szakácsos szerepjáték még valósághűbb lesz számukra. Csomag részét képezi a croissant tányéron, mely a mikróban való felmelegítésre vár. A játékot még izgalmasabbá a Cric-crack hangot hallató mechanikus gomb teszi. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek110*34*110 cm
Termék magassága110 cm
Munkafelület magassága53 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság110 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.