Szett szerelőműhely ugratóval Verdák 3 Smoby és közért Supermarket elektronikus pénztárgéppel

Termék leírása

Szerelőműhely ugratóval Cars 3 és Supermarket közért elektronikus pénztárgéppel egy kiváló játékszett ajándékba minden gyerkőcnek, de főleg a kisfiúknak már 3 éves kortól. Játékszett alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kicsik magukra öltenek szerepeket, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség elsőosztályú kivitelezésben. 

Szerelőműhely ugrató kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby rámpával és 94 kiegészítővel

Szerelőműhely Verdák 3 a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern műhely minőségi és tartós műanyagból, mely 94 darab kiegészítőt tartogat a kis autószerelők részére. A négy stabil lábon álló szerelőasztal piros-fekete színkombinációban pompázik és Verdák mesemotívummal van tarkítva. A munkapadhoz tartozik egy lejtős pályaelem ugratós véggel, mely a versenyzést a McQueen kisautóval még érdekesebbé varázsolja.

A szerelőasztal részét képezi a fekete panel is, melyre kis ezermester az éppen használatos szerszámait akaszthatja, hogy azok mindig kéznél legyenek. Két oldalán a panelnek kis tárolók találhatóak apró alkatrészek tárolására. Tartozékok, melyek fontosak kis autószerelő részére, azokat elhelyezheti a panel alsó részén található nyitható tárolóba. A munkapadhoz tartozik csavarhúzó, kombináltfogó, fűrész, kalapács - szerszámok, melyek nélkülözhetetlenek kis autószerelők számára. A munkafelületen satu is található, mely tökéletes segítség lesz a kisautó összeszerelése és szétcsavarozása közben.

Közért bevásárlókocsival Supermarket Smoby piros elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval, mérleggel 42 kiegészítővel

Szupermarket játék kӧzért egy részletesen kidolgozott időfeletti gyerekjáték minden örökmozgó gyerkőc részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán kellemes külcsínével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos piros, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, pékáru, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 42 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. A Smoby kisbolt teljes magassága 90 cm, méretei 70*60*90 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek110*34*110 cm
Termék magassága110 cm
Munkafelület magassága53 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság110 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.