Szett munkásgépek BIG Power Worker XL 3 fajta gumi kerekekkel 24 hó-tól

Termék leírása

Három munkásgépből álló szett Power worker XL homokozóba a német BIG vállalat műhelyéből nagy munkásgépeket tartalmaz - teherautót, markológépet és homlokrakodót. Játékautók gyerekeknek 2 éves kortól ajánlottak, kiváló minőségi műanyagból készültek figyelemfelkeltő külcsínben részletgazdag kivitelezésben mozgatható elemekkel kialakítva. A játékszettbe minden kisautó meglelhető, melyre kis építészének szüksége lehet a homokozóban való munkálatok során. Markológép markolókanállal nélkülözhetetlen a homok megmunkálására, homlokrakodó felpakolja a teherautóra, mely elszállítja az építkezési helyre.

Játék munkásgép szett feltűnő sárga színben lett megalkotva, így minden kisfiút első pillantásra lenyűgöznek és azonnal munkára fogják a pöpec kisautókat. Kisautók puha gumikerekeken gurulnak. Játékautók kihasználhatósága univerzális - beltéren és kültéren egyaránt sok örömet fognak szerezni. Folyóvíz alatt könnyen tisztíthatóak és UV szűrővel vannak ellátva, így hosszú ideig megtartják eredeti szépségüket. Az ilyen fajta szórakozás nagyon jó hatással van a fantázia és elképzelőerő fejlesztésére. Méreteik a munkásautóknak különbözőek - 33 cm és 67 cm közt mozognak.

BIG egy neves német vállalat, mely csúcsminőségű játékokat gyárt, melyek nemzetközi szinten is díjazottak magas minőségüknek köszönhetően. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nem csak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok és újrahasznosíthatóak, ezért is bíznak a szülők ebben a márkában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Teljes hosszúság33 - 67 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színsárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.