Szett munkásgépek homokozóba BIG teherautó, markoló és homlokmarkoló 24 hó-tól

Termék leírása

BIG vállalat szuper szettet kínál homokozóba, mely három munkagépből áll. A szettbe tartozik markológép, homlokmarkoló és teherautó is. Ezek a munkásgépek szép sárga színben pompáznak. A játékok legjobb német minőségben lettek kivitelezve. Játékautók minőségi műanyagból készültek és szép részletgazdag kivitelezése és mozgatható elemek lenyűgözik a gyerekeket. A szettbe olyan autók tartoznak, amelyek nem hiányozhatnak egy építkezésről sem. Markolóval a fiúk a homokot tudják kikanalazni, a homlokmarkolóval feltudják rakni a teherautóra és így a helyére szállítani.

Gyerek munkásautók szép sárga színben pompáznak szürke és fekete elemekkel kiegészítve, ez a színkivitelezés minden fiút lenyűgöz. A kisautók puha gumikerekekkel vannak felszerelve. A játékautók felhasználása univerzális - játszhat velük autópályákon, közlekedési szőnyegeken, csak a gyerek fantáziáján múlik, hogyan is fog a járgányokkal játszani. Ilyen játékokkal való játék fejleszti a gyerekek fantáziáját játékos módon. Egy kisautó méretei cca 23*10*12 cm és gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott.

BIG egy neves német gyártó cég, mely nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik ezt a márkát. A BIG játékgyártó termékei biztonságosságára alapoz, a gyártás során felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre sem károsak és újrahasznosíthatóak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek23*10*12 cm
Teljes hosszúság23 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,6 kg
Színsárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.