Termék leírása

Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center cumisüveggel és babahordozóval csodaszép és csodálatos játékszett gondoskodó gyerkőcök részére már 3 éves kortól. Játékszett most akciós áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. A játékok révén magukra öltik a kis orvos, ápoló, dadus szerepét, játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük, a kollekción keresztül megtanulnak gondoskodni kis kedvencükről és megismerkednek az orvosi eszközökkel is. 

Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center Smoby elektronikus hanggal és fénnyel és játékbaba 28 kiegészítővel 3 éves kortól

A francia Smoby gyártó műhelyéből származik ez a pompás Baby Care Center orvosi vizsgáló pult, amely gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Segítségével a gyerkőcök saját egészségügyi központot alakíthatnak ki, ahol teljes ellátásban részesülnek a betegek. A vizsgálati pultot minőségi IML nyomtatvány díszíti. A vizsgálat során a gyerekeknek együttesen 28 kiegészítő áll rendelkezésükre – orvosi szemüveg, orvosi címkék, elektronikus táblagép hanggal és fénnyel, kiskönyv orvosi feljegyzésekkel, magasságmerő, sztetoszkóp, hőmérő, otoszkóp, reflex kalapács, szirup, kanál, krém, tapaszok, fecskendő, textil pelenka és sok egyéb. Nem hiányzik a 30 cm magas játékbaba sem, amely pisiló funkcióval van ellátva, így a orvosi szerepjáték még élethűbb lesz.

A krémszínű orvosi vizsgáló pult nagyon időtlen és valósághű. Erős és ellenálló műanyagból készült, élei lekerekítettek, tapintásra bársonyos. Számos tárolóhellyel rendelkezik, ahol minden tartozék könnyedén elfér. Az alsó polc a babakellékek tárolását szolgálja, a felső polcon az orvosi kellékek helye van. A csúcsminőségű vizsgálati pult éveken át remek szórakozást biztosít a szerepjátékok terén, melyek segítségével a gyerekek belekóstolhatnak a felnőttek világába és felelősségtudatosságukat fejleszthetik. Játékos módon gyakorolják a logikai gondolkodást és finom motorikát.

Babahordozó Violette Baby Nurse Smoby 42 cm-es játékbabának ergonomikus

Violette babahordozó játékbabának a francia Smoby válllat Baby Nurse kollekciójából egy csodálatos kiegészítő kislányoknak, akik szívesen hordozzák kedvenc játékbabájukat karjukon, akárcsak a felnőtt anyukák. A babahordozó 3 éves kortól ajánlott. A babahordozó 32-42 cm magas játékbabáknak alkalmas. A babahordozó rózsaszín alapszínben tetszeleg és modern színes pöttyök díszítik, melyek minden kis hercegnő arcára mosolyt csalnak. A gyerekek szívesen színlelik, hogy a játékbabájuk egy igazi kisbaba, etetik őt, beszélgetnek vele, fürdetik, ӧltӧztetik és mindenhová magukkal hordozzák. Éppen ezért a kengurúban egy nagyon praktikus kiegészítőt talál, igy a kis picúrt 2 formába is hordozhatja - menetiránnyal szemben vagy szemtől szembe is akár. 

Cumisüveg játékbabának Violette Baby Nurse Smoby apadó tejjel 12 hó-tól

Cumisüveg apadó tejjel Violette a francia Smoby vállalat Baby Nurse kollekciójából kis dadusok részére 12 hónapos kortól ajánlott. A tejjel telített cumisüveg magassága 13 cm. Minőségi és tartós műanyagból készült, bársonyos a tapintásra, elülső részét Baby Nurse felirat díszíti. A játékbaba etetése során az édesanya szerepébe bújt kislány azt észleli, hogy a tejből az üvegben mindig kevesebb van és a tej a baba pocakjába kerül. Ezzel a játék még élethűbbé válik a kislányok ӧrӧmére. 

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek41*52*68 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei50*20*60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Színszürke
Ajánlott baba magasságup to 38 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek