Szett pedálos traktor Claas Farmer XL utánfutóval Smoby és talicska fűnyíróval és kerti szerszámos kocsival

Termék leírása

Pedálos traktor Claas Farmer XL utánfutóval és talicska fűnyíróval és szerszámos kiskocsival egy igazán kiváló játékszett fiúknak és lányoknak 3 éves kortól. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást. Játékok nagyon jó hatással lesznek a motorikus és kommunikációs funkciók, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Játékszett kedvezményes áron kapható, így nem csupán gyermekei gazdagodnak modern, minőségi és időtlen játékokkal, de spórolni is tud. Francia Smoby és Écoiffier vállalatok minőségi játékok gyártásával foglalkoznak egyedi dizájnban. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös mókázására. 

Gyermek pedálos traktor Claas Farmer XL Smoby pótkocsival zöld

Claas Farmer XL pedálos traktor minden kissrác valóra vált álma. Melyik kisfiú ne szerette volna legalább egyszer felӧlteni a traktorista szerepét? A termékben egy zöld-piros egyedi dizájnnal ellátott gyerek traktor bújt meg, mely szinte megkülӧnbӧztethetetlen a valódi traktortól. Használata gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Testes szerkezete a legminőségesebb alapanyagokból készült, így éveken át kitart. A pedálos traktor kerekei a kormány segítségével irányíthatók. Ellenálló alapanyaga a maximális biztonságosság és minőség garanciája. A kormány dudával van ellátva, mellyel a kis traktoristák hírül adják érkezésüket. Az állítható ülés lehetővé teszi a kényelmes vezetést. Ergonomikus formájának kӧszӧnhetően a gyerekek hosszabb ülés után sem fáradnak el. 

gyerek traktor hátsó része pótkocsival van kiegészítve, ami a külcsínét még érdekesebbé teszi. A hátsó pótkocsi 2 kerékkel rendelkezik, melyek szükség esetén leszerelhetők. A kis traktor láncmeghajtású, teherbírása 30 kg. A gyerekek játékot, építőanyagot, munkaeszkӧzӧket vagy bármi mást szállíthatnak. Mivel a pótkocsi nagyon ellenálló, magasabb súllyal is megbirkózik. Az ülésének talajtól való magassága 37 cm, tehát a gyermek nem helyezkedik el magasan. A traktor hossza 141 cm. A traktorozás nem csak szórakoztató, de hozzájárul a kicsik fizikai fejlődéséhez is. A kormány kezelésével tӧkéletesítik finom motorikájukat, a pedálozással erősíti lábizmaikat. A traktoros szerepjáték által fejlődik a fantáziájuk és képzelőerejük.

Fűnyíró XL Garden&Seasons Écoiffier hanggal és funkciókkal 18 hó-tól

Játék fűnyíró XL Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló kerti játék minden örökmozgó gyerkőc részére 18 hónapos kortól. Fűnyíró minőségi műanyagból készült ellenálló tulajdonságokkal. Részét képezi a nyitható kosár is, mely a fűnyíróra ráhelyezhető. A stabil és egyszerű manipulációt a 4 fekete kerék biztosítja és a ergonomikusan kialakított tolókar, a kicsik kezecskéihez kialakítva. A piros startoló huzal meghízásával mechanikus hangot ad ki a fűnyíró, mint a valódi fűnyíró indításánál. A tartályon piros üzemanyag-kupak található, mely a játékot még valósághűbbé teszi. 

Kiskocsi kerti szerszámokkal Garden&Seasons Écoiffier 6 kiegészítővel 18 hó-tól

Kiskocsi kerti szerszámokkal Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy minőségi gyerekjáték örökmozgó gyerkőcöknek már 18 hónapos kortól. Kerti kiskocsi nagyon szép kék-zöld színkombinációban tetszeleg és minőségi műanyagból készült, így minden gyerkőc figyelmét elnyeri első pillantásra. Nagy tolókar a könnyed manipuláció érdekében lett kialakítva, kiskocsi stabil, könnyen irányítható a két keréknek köszönhetően. A kerti készlet tartalmaz 6 hasznos szerszámot, melyek megkönnyítik a kerti munkálatokat. Ide tartozik a nagy levélgereblye, klasszikus gereblye, kislapát, kapa, ültetőlapát és locsolókanna

Talicska Garden&Seasons Écoiffier zöld/türkíz 18 hó-tól

Játék talicska Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből 2 színkivitelezésben kapható - zöld és türkíz színek közt lehet választani. Minőségi talicska örömet szerez minden gyerkőcnek 18 hónapos kortól. A gyártásnál felhasznált műanyag alapanyag kellemes a tapintásra, köszönhetően az elülső szélesebb keréknek a talicska könnyen kezelhető. A fogantyúk gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, így a talicska kezelése és a rakomány szállítása egyszerű lesz a kicsik számára. Talicska alacsony súlya megkönnyíti az egyensúlyozást szállítás során. A talicskában homok, játékok vagy bármi szállítható. Méretei a talicskának 66*28*28 cm. Az adott ár 1 darab talicskára vonatkozik, megrendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy milyen színben kéri. 

A Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A termékek színkivitelezése ӧsztӧnzi és fejleszti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, azonnal felkelti a kicsik figyelmét. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik értelmes áron.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek141*44*53 cm
Termék magassága53 cm
A csomagolás méretei80*40*45 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság141 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,9 kg
Maximum terhelés30 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.