Szett pedálos traktor Claas Farmer XL utánfutóval Smoby és hátizsák szerszámokkal Verdák 3 kisautóval

Termék leírása

Pedálos traktor Claas Farmer XL utánfutóval és szerszámos hátizsák kisautóval egy igazán csodálatos játékszett gyerekeknek 3 éves kortól. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a motorikus és kommunikációs funkciók, fantázia és elképzelőerő fejlődésére, gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához miközben magukra öltik a kis farmer vagy autószerelő szerepét. Játékszett alacsony áron kapható, így nem csupán gyermekei gazdagodnak modern, minőségi és időtlen játékokkal, de spórolni is tud. Francia Smoby vállalat minőségi játékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös mókázására. 

Gyermek pedálos traktor Claas Farmer XL Smoby pótkocsival zöld

Claas Farmer XL pedálos traktor minden kissrác valóra vált álma. Melyik kisfiú ne szerette volna legalább egyszer felӧlteni a traktorista szerepét? A termékben egy zöld-piros egyedi dizájnnal ellátott gyerek traktor bújt meg, mely szinte megkülӧnbӧztethetetlen a valódi traktortól. Használata gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Testes szerkezete a legminőségesebb alapanyagokból készült, így éveken át kitart. A pedálos traktor kerekei a kormány segítségével irányíthatók. Ellenálló alapanyaga a maximális biztonságosság és minőség garanciája. A kormány dudával van ellátva, mellyel a kis traktoristák hírül adják érkezésüket. Az állítható ülés lehetővé teszi a kényelmes vezetést. Ergonomikus formájának kӧszӧnhetően a gyerekek hosszabb ülés után sem fáradnak el. 

gyerek traktor hátsó része pótkocsival van kiegészítve, ami a külcsínét még érdekesebbé teszi. A hátsó pótkocsi 2 kerékkel rendelkezik, melyek szükség esetén leszerelhetők. A kis traktor láncmeghajtású, teherbírása 30 kg. A gyerekek játékot, építőanyagot, munkaeszkӧzӧket vagy bármi mást szállíthatnak. Mivel a pótkocsi nagyon ellenálló, magasabb súllyal is megbirkózik. Az ülésének talajtól való magassága 37 cm, tehát a gyermek nem helyezkedik el magasan. A traktor hossza 141 cm. A traktorozás nem csak szórakoztató, de hozzájárul a kicsik fizikai fejlődéséhez is. A kormány kezelésével tӧkéletesítik finom motorikájukat, a pedálozással erősíti lábizmaikat. A traktoros szerepjáték által fejlődik a fantáziájuk és képzelőerejük.

Hátizsák szerszámokkal Verdák 3 Smoby összerakható kisautóval McQueen

Smoby gyerek hátizsák szerszámokkal és összeszerelhető kisautóval közkedvelt Verdák - Cars mesemotívumban pompázik. A hátizsákban a kisfiúkra szerszámok és McQueen kisautó vár, melyet újra és újra összeszerelhetnek. Praktikus hátizsák kisautóval és szerszámokkal olyan kisfiúk részére ajánlott 3 éves kortól, akik saját kis szerelőműhelyre vágynak. Ezzel a játékkészlettel kisfiából igazi kis autószerelő válik. Szett Smoby szerszámokkal minőségi alapanyagokból készült, melyek ellenállóak és hosszú évek során keresztül fogják gyerkőceit szolgálni. Játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek a játék során biztonságban játszhassanak és ne kelljen tartani sérülésektől.

Hátizsák szép piros és fekete színkombinációban pompázik, mely tipikus a Verdák 3 mesére. A hátizsákban található csavarhúzó, mely nélkülözhetetlen a McQueen kisautó összeszereléséhez. A szerszámok minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Úgy lettek a szerszámok kialakítva, hogy a gyerekek kényelmesen a kezükbe foghassák azokat és biztonságos játékot nyújtsanak számukra.

A Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A termékek színkivitelezése ӧsztӧnzi és fejleszti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, azonnal felkelti a kicsik figyelmét.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek141*44*53 cm
Termék magassága53 cm
A csomagolás méretei80*40*45 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság141 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,9 kg
Maximum terhelés30 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.