Szett pedálos traktor Farmer XL utánfutóval Smoby és szerszámosöv Verdák 3 cipzáras zsebbel ajándékba

Termék leírása

Pedálos traktor Farmer XL utánfutóval és ajándék - szerszámosöv Verdák 3 cipzáras zsebbel egy igazán tökéletes játékszett gyerekeknek 3 éves kortól, akik szívesen bújnak az autószerelő és kis farmer szerepébe. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékszett alacsony áron kapható, így nem csupán gyermekei gazdagodnak modern, minőségi és időtlen játékokkal, de spórolni is tud. Játékok nagyon jó hatással lesznek a motorikus funkciók, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Francia Smoby vállalat minőségi játékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös mókázására. 

Pedálos traktor Farmer XL Smoby pótkocsival piros

Smoby Farmer XL pedálos traktor egy igazán egyedi piros járgány gyerkőcöknek felnyitható motorháztetővel. A termékben egy egyedi dizájnnal ellátott gyerek traktor bújt meg, mely szinte megkülӧnbӧztethetetlen a valódi traktortól. Használata gyerekeknek 3-tól 8 éves korig ajánlottFarmer XL traktor piros, szürke és fekete színben pompázik fekete erős kerekekkel és piros utánfutóval kombinálva. Az állítható ülés lehetővé teszi a kényelmes vezetést. Ergonomikus formájának kӧszӧnhetően a gyerekek hosszabb ülés után sem fáradnak el. Az ülésének talajtól való magassága 37 cm, tehát a gyermek nem helyezkedik el magasan. A gyerekek játékot, építőanyagot, munkaeszkӧzӧket vagy bármi mást szállíthatnak a menő utánfutóval. Minden eleme a traktornak csöppsége szórakoztatására szolgál a friss levegőn. A traktor motorházteteje felnyitható, ez is a traktor valósághű külcsínét igazolja. A kis traktor láncmeghajtású, teherbírása 30 kg

Ellenálló alapanyaga a maximális biztonságosság és minőség garanciája. A traktor hossza 136 cm. A gyerek traktor hátsó része pótkocsival van kiegészítve, ami a külcsínét még érdekesebbé teszi. Traktor szélessége 45 cm és 56 cm magas a talajtól. A pedálos traktor kerekei a kormány segítségével irányíthatók. Mivel a pótkocsi nagyon ellenálló, magasabb súllyal is megbirkózik. A traktorozás nem csak szórakoztató, de hozzájárul a kicsik fizikai fejlődéséhez is. A kormány kezelésével tӧkéletesítik finom motorikájukat, a pedálozással erősíti lábizmaikat. Játék fejleszti a gyerek teljes fizikai aktivitását és több időt fognak a szabadban tölteni a friss levegőn. Gyermek pedálos traktor nyitható motorháztetővel minden kisfiú beteljesült álma.

Öv Verdák 3 Smoby szerszámokkal és cipzáras zsebbel

Öv gyerekeknek szerszámokkal Smoby és cipzáras zsebbel minden kis gyerkőcnek örömet szerez, akik kedvelik a Cars - Verdák mesét. Öv gyerek szerszámokkal egy praktikus és szépen kivitelezett játék. Megfelelő főleg kisfiúk részére, akik szeretnek autókkal és szerszámokkal játszani. Ezzel a játékkal gyermekéből igazi autószerelő lesz. Az egész öv a Verdák 3 mesemotívumban lett kialakítva, mely manapság nagyon közkedvelt a gyerekek körében és azonnal leveszi őket a lábukról. Köszönhetően az állítható csatnak regulálható az öv hossza. Kis autószerelő gyönyörű öv révén már bárhova magával viheti fontos szerszámokat.

Nagyon szép piros színben pompázik fekete színnel kombinálva. A szerszámok minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. A kialakításuk tökéletes kisgyerekek számára, hogy megfelelően tudják a kezükbe fogni és játszani velük. Nem hiányozhat a készletből a kalapács, csavarhúzó és csuklós kulcs sem.

A Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A termékek színkivitelezése ӧsztӧnzi és fejleszti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, azonnal felkelti a kicsik figyelmét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek141*44*53 cm
Termék magassága53 cm
A csomagolás méretei80*40*45 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság141 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,9 kg
Maximum terhelés30 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.