Szett pékség pékáruval Baguette&Croissant Bakery Smoby elektronikus pénztárgéppel és kerekes bevásárlókocsival

Termék leírása

Pékség Bakery elektronikus pénztárgéppel és kerekes bevásárlókocsival egy igazán nagyszerű játékszett ajándékba fúknak és lányoknak már 3 éves kortól. A játékszett kedvező áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok szinben és dizájnban nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Gyerkőcök lehetnek pékek vagy akár boltosok is. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, fantáziája és elképzelőereje köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben, hogy mindig egyedi szerepekbe élhessék bele magukat a kis lurkók. 

Pékség pékáruval Baguette&Croissant Bakery Smoby elektronikus pénztárgéppel, órával és 26 kiegészítővel

Játék pékség Baguette&Croissant a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen gyerekjáték lágy bézs-sárga színvilágban minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól. A pékség valósághű mása valódi pékségnek, mely rengeteg lehetőséget kínál a mókára. Beépített elektronikus pénztárgép aprópénzzel tele nyitható kasszával elszórakoztatja a kis pékeket, de a vásárlók akár bankkártyával is fizethetnek, hisz modernkort élünk. A vásárolt áru értékét a kis árus a kijelzővel rendelkező számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán.  Pékárut árusító bolt természetesen ügyes mikrofonnal is fel van szerelve.

Pékség praktikus órával is fel lett szerelve, mely a pult felett kapott helyet, amely mellett olvasható, hogy Nyitva vagy Zárva /angol és francia nyelven/ van éppen a közkedvelt boltocska. Játékbolt összesen 26 darab kiegészítővel szórakoztatja majd a kicsiket, melyek közt megtalálhatóak különféle bagettek, sütemények, muffinok és croissantok. Az árcímkével és vonalkóddal ellátott polcokra tudja a kis elárusító a termékeit elhelyezni. Pékségen bájos képek, feliratok és nyitvatartási idő látható.

Bevásárlókocsi Smoby kerekeken 52 cm

Bevásárlókocsi kerekeken a francia Smoby vállalat tervezői keze alól örömet szerez minden gyerkőcnek. Modern bevásárlókocsi tetszetős zöld árnyalatban pompázik és felületét gyümölcsök művészien megformált ábrái illetve Shopping felirat díszíti. A bevásárlókocsi minőségi műanyag kerekeken gurul és praktikus fogantyúja 52 cm magas. Trendi bevásárlókocsi számos szerepjáték nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. 

Bevásárlókocsi nagyszerű kiegészítő akár játékkonyhácskákhoz vagy éppen boltokhoz, több gyerkőc közös szórakozását biztosítja. Egyedi színkivitelezésben az igazi francia dizájn valósul meg, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Bevásárlótáska minőségi vízhatlan textilanyagból készült. Felső része egy mozdulattal felnyitható és ugyanilyen egyszerűen zárható is. Bevásárlókocsi szinte bárhol elfér, praktikus szerkezetének köszönhetően stabil. 

Bevásárlókocsi nagyszerű lehetőség a fantázia és elképzelőerő serkentésére, szerepjátékok közben fejlődik a kicsik kommunikációja, önbizalomra tesznek szert, fejlesztik finom motorikus képességeiket. Az ilyen szerepjátékok során a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, erősödik felelősségtudatuk. Méretei a terméknek 29*14*52 cm, teljes magassága 52 cm. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*18*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 1.5V included
Színbézs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.