Szett pékség pékáruval Baguette&Croissant Bakery Smoby elektronikus pénztárgéppel és zöldséges Bio stand Organic 100% Chef bevásárlokosárral

Termék leírása

Pékség Bakery elektronikus pénztárgéppel és zöldséges Bio stand 100% Chef kosárral egy igazán tökéletes játékszett ajándékba fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. A játékszett kedvezményes áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Gyerkőcök lehetnek pékek vagy akár boltosok is. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, fantáziája és elképzelőereje köszönhetően a francia Smoby és Écoiffier vállalatoknak, melyek már évek óta halmozzák el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Pékség pékáruval Baguette&Croissant Bakery Smoby elektronikus pénztárgéppel, órával és 26 kiegészítővel

Játék pékség Baguette&Croissant a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen gyerekjáték lágy bézs-sárga színvilágban minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól. A pékség valósághű mása valódi pékségnek, mely rengeteg lehetőséget kínál a mókára. Beépített elektronikus pénztárgép aprópénzzel tele nyitható kasszával elszórakoztatja a kis pékeket, de a vásárlók akár bankkártyával is fizethetnek, hisz modernkort élünk. A vásárolt áru értékét a kis árus a kijelzővel rendelkező számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán.  Pékárut árusító bolt természetesen ügyes mikrofonnal is fel van szerelve.

Pékség praktikus órával is fel lett szerelve, mely a pult felett kapott helyet, amely mellett olvasható, hogy Nyitva vagy Zárva /angol és francia nyelven/ van éppen a közkedvelt boltocska. Játékbolt összesen 26 darab kiegészítővel szórakoztatja majd a kicsiket, melyek közt megtalálhatóak különféle bagettek, sütemények, muffinok és croissantok. Az árcímkével és vonalkóddal ellátott polcokra tudja a kis elárusító a termékeit elhelyezni. Pékségen bájos képek, feliratok és nyitvatartási idő látható.

Zöldséges Bio stand bevásárlókocsival Organic 100% Chef Écoiffier barna 35 kiegészítővel 18 hó-tól

Az Écoiffier Organic 100% Chef gyerek zӧldséges Bio stand egy szép, egyedi és komplexen felszerelt játék, mely a boltos szerepjátékokat kedvelő fiúknak, lányoknak 18 hónapos kortól ajánlott. A barnás-zӧld színekben pompázó stand gyӧnyӧrű éke lesz minden gyerekszobának, 35 darab kiegészítő hosszantartó mókát igér a kicsiknek. A Bio stand minőségi és ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. A stand két keréken áll, így a kis árus nagyon egyszerűen áthelyezheti. A zöldséges stand részét képezi a bevásárlókosár is. 

Az áru a polcokon olyan módon van elhelyezve, hogy a gyümӧlcsӧk, zӧldségek a stand mozgása kӧzben biztosan a helyüken maradjanak. A stand nagyon erős és stabil. A kisbolt kétszintes. Az alsó szint narancs vagy eper tárolásához szolgál. A felső szint a kis kezekhez alakított foganytúval rendelkező bevásárló kosár elhelyezéséhez van kialakítva, de az árult portéka számára is van itt kijelolt terület. Mindkét oldalán virágok díszelegnek, melyek kiegészítik a stand oszlopaiból és tetelyéből kialakított csodálatos kis ablaknyílást. Ezen a részen sorakoznak a valódi faládákat imitáló gyӧnyӧrű ládikákban a paprikák, saláta uborkák és sárgarépák. Az ablaknyílás másik oldalán megtaláljuk a pénztárgépet és az áru súlyának méréséhez szükséges mérleget, akár csak egy valódi zӧldséges standban. Minden áru mellet árcédula fekszik. A termék a francia Écoiffier gyártó műhelyéből származik, aki betartja a legszigorúbb európai szabványokat.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*18*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 1.5V included
Színbézs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek