Szett gyermek dönthető pihenőszék Up&Down III Pink Beaba 0 hó-tól és körforgó pihenőszék fölé Beaba Play rózsaszín

Termék leírása

Fedezze fel a Beaba márkát megtestesítő minőségi bébitermékek világát. Szerezzen örömet csöppségének a Beaba Up & Down III állítható pihenőszékkel és a Play arch the Up & Down körforgóval, amely egyszerűen a pihenőszékre rögzíthető. A rózsaszín készlet hozzájárul a baba édes álmaihoz. A pihenőszék állítható így tökéletesen alkalmazkodik a szülők és gyermekek igényeihez, míg a körforgó szórakoztató módon gondoskodik a csöppség álomba ringatásához. A Beaba eredeti bébitermékei nem csak dizájnukkal és minőségükkel, de biztonságosságukkal is elnyerik tetszését. A szett most kedvező áron kapható.

Dönthető pihenőszék Up & Down Bouncer III Pink liberty Beaba 4 magasság és 3 pozíció 0 hónapos kortól

A Beaba Up&Down III dönthető gyermek pihenőszék nem csak nagyon kényelmes, de maximálisan biztonságos is, így már újszülötteknél is alkalmazható. A pihenőszék puha anyagja és magasított pereme biztosítja a baba komfortját. A szülők bizonyára értékelik majd a Beaba Up&Down III pihenőszék állítható magasságát. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható. A gyönyörű rózsaszín pihenőszék fejtámasszal is el van látva.

A Beaba pihenőszék 4 magassági pozícióba állítható – a biztonsági gombok megnyomásával a szék feljebb vagy lejjebb helyezhető. A baba ideális magasságból figyelheti szüleit, testvéreit és a körülötte történő eseményeket. A pihenőszék továbbá egy kézzel 3 pozícióba dönthető, így szükség esetén a baba kényelmesen szundikálhat benne. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A pihenőszék egyúttal hintaként is szolgálhat, amely szintén bebiztosítható a felborulása elkerülése érdekében.

Körforgó pihenőszék fölé Play arch the Up & Down Bouncer III Beaba rózsaszín

A Beaba Up & Down körforgó pihenőszék fölé kellemes dallamokkal nyeri el a kisbabák figyelmét és ringatja őket álomba. A körforgón három különbözo zenélő játék van, ezek ösztönzik a baba érzékszerveit. Felszerelése nagyon egyszerű, a körforgó egy karika segítségével a pihenőszék jobb vagy bal oldalára rögzíthető. A gyengéd rózsaszín színben készült körforgó elfordítható, így a csecsemő lábai, feje, oldala vagy kezei fölé helyezhető és nem jelent akadályt a baba pihenőszékbe való elhelyezésénél. A játékok a körforgóhoz tépőzárral vannak rögzítve, ezért bármikor leelmelhetőek és önállóan használhatóak.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek87*51*52 cm
Termék magassága87 cm
A csomagolás méretei64*57*16 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg5,0 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek