Szett pipere asztal székkel Hello Kitty Smoby és porcelán teáskészlet

Termék leírása

Pipere asztal székkel Hello Kitty és porcelán teáskészlet már az első pillantásra elrabolja főleg a kislányok szívét 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel a háziasszony és a kis hercegnő szerepét. Csodaszép játékszett most alacsony áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. Kis hercegnőkre rengeteg új élmény vár a pipere asztallal és vendégeiket is ezentúl megvendégelhetik kellemes ötórai teával. Játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük.

Pipere asztal kisszékkel Hello Kitty Smoby és 10 kiegészítővel

Pipere asztal kisszékkel a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden kislány részére már 3 éves kortól. Stílusos rózsaszín-fehér színben tündöklő tükrös pipere asztalka és kisszék látványa minden kislány szívét megdobogtatja, akinek a Hello Kitty a nagy kedvence, hisz a cuki és népszerű cica az asztalkán és kiegészítőken is visszaköszön. Pipere asztal kislányoknak 10 kiegészítővel együtt kapható: mégpedig 3 gyűrű, fésü és hajtű, nyaklánc, karkötő, hajpánt és 2 parfümös flakon tartozik hozzá.

Minden részlete a pipere asztalnak gondosan lett kialakítva a gyerekek biztonságát szem előtt tartva. A pipere asztal részét képezi az állítható tükör Hello Kitty logóval díszítve. Kislányos asztalka szembetűnő része a tükör, mely minőségi tartós és ellenálló anyagból készült. Ezentúl a fésülködés már nem lesz megterhelő kislánya számára, szívesen fog pipere asztalkája elé ülni és tükörképét szemlélni szépítkezés közben. Kislánya a játszadozás során a pipere asztal kicsi, de ügyes fiókjaiba tudja tárolni kincseit, melyek a tükör alatt kaptak helyet. Barátnők nagy örömmel öltik fel a kis fodrásznő szerepét, közelebb kerülve így a felnőttek világához, miközben fejlődik kommunikációs készségük egyaránt. Méretei a gyerek pipere asztalnak 49*36*94 cm, a kisszék teherbírása 50 kg.

Porcelán teáskészlet Hello Kitty Smoby 12 darabos minőségi porcelánból

Lepje meg gyermekeit szépséges Hello Kitty porcelán teáskészlettel, hogy testvéreiket és barátaikat megtudják vendégelni ötórai teára. Gyerek porcelán készlet cuki Hello Kitty ábrával van díszítve, aki világszerte elnyerte a kicsik szívét. Stílusos fehér porcelán elegáns benyomást kelt, vastag fala magasan minőségi és tartós. 12-darabos készletbe tartozik teáskancsó, 4 tányér, 4 csésze és cukortartó. A tányérokat Hello Kitty ábrája és csillgok díszítik, melyek első pillantásra elnyerik a gyerekek tetszését.

Gyermek Hello Kitty porcelán készlet nagyszerű kiegészítő szülinapi bulikra, piknikezéshez vagy ötórai teázáshoz. Az ötórai teakészlet legminőségibb porcelánból készült. A Hello Kitty cica serkentően hat a fantáziára, elképzelőerőre, testvérek és barátok együtt érdekes és kalandos történeteket találnak majd ki a macsesz életéről. Kisfiúk és kislányok teázás közben fejlesztik kommunikációs készségüket, elsajátítják a helyes tálalást és felszolgálást, igy feléled bennük a szerepjátékok iránti vágy. Teáskészlet nagyszerű kiegészítő játékkonyhákhoz, boltokhoz, teadélutánok szervezéséhez. Méretei a terméknek 25*6*21 cm. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*36*94 cm
Termék magassága94 cm
A csomagolás méretei49*19*64 cm
Teljes hosszúság49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek