Szett plüss cicák zenélők 44 Cats Musical Plush Smoby 21 cm 4 fajta legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Időtlen plüss cica szett a népszerű 44 csacska macska mesesorozat szereplőivel a francia Smoby tervezői keze alól már a legkisebbeket is boldoggá teszi a születés pillanatától fogva. Közkedvelt ciucusok felülete pihe-puha plüssből készült, imádni fogja csemetéje ölelgetni és szeretgetni őket. Macseszok serkentően hatnak a gyermek fejlődésére, így  gyerkőce legjobb pajtásaivá válnak nagyon hamar. Az altatás is könnyebben és gyorsabban fog telni ilyen jó barátok társaságában. A cicusok a kedvenc meséjük dallamát játszák le. Kisbabáját ez a dallamos funkció nagyon hosszú ideig fogja szórakoztatni, és egyben biztonság keltő, nyugtató hatással lesz rá. Az akciós szettben a 4 plüss cicust- Lampo-t, Milady-t, Pilou-t és Meatballt kedvezőbb áron kapja meg együtt. Gyermekeit cuki plüssikkel ajándékozza meg, Ön pedig még spórolni is tud. 

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Ebben az időszakban a plüss cica szett remek eszkӧze ezen érzékenysék ӧsztӧnzésének. A csecsemők az altatásnál előnyben részesítik a nyugtató színeket, a plüss macska gyengéd színárnyalataival ezt is garantálja. Tarka plüss cicák ezen felül nagyon jó hatással vannak a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Magasságuk 21 cm. 

Plüssiknek köszönhetően már az első pillanattól fogva, hogy gyermeke kezecskéibe veszi új barátait fejlődésnek indulnak érzékei, megismerkedik környezetével, új pajtásaival magabiztosabb lesz és hosszú ideig fogja szeretgetni őket. A Smoby kiváló minőségű, valósághű kivitelezésű gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok alapanyaga lágy és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Smoby plüssik megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek21 cm
A csomagolás méretei8*17*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.