Szett orvosi rendelő az emberi test anatómiájával Doctor's Office Smoby és orvosi koffer

Termék leírása

Orvosi rendelő az emberi test anatómiájával és orvosi koffer a francia Smoby műhelyéből csodálatos játékszett kis orvosok és orvosnők részére már 3 éves kortól. Smoby játékok szinben és dizájnban kiegészitik egymást, minden gyerekszobába kreativ hangulatot visznek, akár több gyerkőc közös szórakozását is garantálják, akik imádnak a kis orvos szerepébe bújni. Gyerekekből a rendelőben pillanatok alatt szakorvos kerekedik, játékos módon megismerkednek az emberi test anatómiájával és gyakorolják a páciensek kivizsgálását. Játék közben fejlődik tudástáruk, szókincsük, logikus gondolkodásmódjuk és magabiztosabbakká is válnak, könnyebben szocializálódnak. 

Orvosi rendelő az emberi test anatómiájával Doctor's Office Smoby kétoldalú röntgennel és látásvizsgálattal és 65 kiegészítővel 

A francia Smoby Doctor's Office emberi test anatómiájával ellátott orvosi rendelő nagyszerű ajándék minden kis orvosnak 3 éves kortól. A gyermekorvosi rendelőben a gyerekek a barátaik és testvéreik társaságában átélhetnek egy tipikus napot az orvosi rendelőben, de a szülők is részt vehetnek az orvosi szerepjátékokban. Rendelkezésükre áll egy nagy széttárható fal, amely számos kiegészítőt és tevékenységi lehetőséget kínál. A radiológiai területen röntgenfelvételeket elemeznek illetve a gyerekek sziluettjére helyezik őket, így áttekinthető emberi csontvázat hoznak létre.

Megtanulják továbbá felismerni a test egyes részeit és tépőzárral különböző orvosi eszközöket rögzíteni hozzájuk, az egészséges táplálkozás szekcióban pedig megtudják, hogy a pácienseik aznap mit ettek. Emellett szemészekre is játszhatnak, és sokszínű állatok képeivel és speciális szemüveggel tesztelhetik a beteg látását. Megmérhetik a páciens magasságát (max. 1,20 m), lemérik a súlyát, sőt táblázat alapját meghatározhatják a születendő baba nemét. Ezenkívül egy vizsgálati eljárások ütemezésére szolgáló kerék, valamint praktikus dobozok az orvosi szerszámok tárolásához is részét képezik a játéknak. Az orvosi rendelő belső részét ambulancia motívumos ábrák, a külső oldalt pedig vidám szülők és gyerekek képei díszítik.

A 65 tartozékból álló gazdag készlet röntgenleleteket, mérleget, Medical fehér orvosi bőröndöt, hőmérőt, reflexkalapácsot, otoszkópot, sztetoszkópot, fecskendőt, orvosi szemüveget és dioptriavizsgáló szemüveget, orvosazonosító kártyákat, filctollat és orvosi jegyzetelőt, fiolákat, az egyes vizsgálatok szimbólumaival ellátott kártyákat, valamint az egészséges ételek ábráival ellátott kártyákat is tartalmaz. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a gyerekeknek reálisabb élményben lesz részük játék közben. Az összecsukható orvosi rendelő szilárd és minőségi kartonból és ellenálló műanyagból készült, fém kerettel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon stabil. A játék szétnyitva 111 cm magas és 135 cm hosszú, összecsukva hossza 41 cm, magassága 111 cm.

Orvosi koffer gyerekeknek Smoby és 13 kiegészítő

A Smoby orvosi koffer egy csodálatos játékkészlet minden gyerkőc részére, aki szívesen ӧlti fel a kis orvosok szerepét. A praktikus piros kofferben együttesen 15 db kiegészítőt találunk, melyek nélkülӧzhetetlenek minden orvos számára mint például a sztetoszkóp, fecskendő, szemüveg, hőmérő, gyógyszeres üvegek és dobozok, sebtapaszok, reflex kalapács, látásvizsgáló kártya. Az orvosi gyerek koffer kӧnnyű, bársonyos tapintású műanyagból készült. Kӧnnyedén hordozható és tárolható, tetején fogantyúval rendelkezik. A játék ideális a jӧvőbeni doktor nénik, doktor bácsik számára. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Az orvosi gyerek készletben nem csak egy valósághű szórakoztató termék rejlik, de gyermek fejlesztő eszkӧz is. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. A mindennapi tárgyakkal való manipuláció által egy kis időre felӧlthetik a felnőttek szerepét. Ehhez tӧkéletes segítséget nyújt a gyerek orvosi készlet kofferben

Francia Smoby vállalat közismert az egyedi és csúcsminőségű gyerekjátékok gyártásában minden korosztály részére. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, erős és tartós, egyben kellemesen bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, a ragyogó színek serkentik a kicsik fantáziáját. Ha hosszantartó mókával és szórakozással szeretné gyermekeit megajándékozni, akkor válassza Smoby vállalat játékait.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek135*111 cm / 41*111 cm
Termék magassága111 cm
A csomagolás méretei52*14*61 cm
Teljes hosszúság135 cm
MágnesesIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.