Szett orvosi rendelő az emberi test anatómiájával Doctor's Office Smoby és állatklinika kutyussal

Termék leírása

Orvosi rendelő az emberi test anatómiájával és állatklinika kutyussal a francia Smoby műhelyéből örömet szerez fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Játékok szinben és dizájnban kiegészitik egymást, minden gyerekszobába vidám hangulatot visznek, akár több gyerkőc közös szórakozását is garantálják, akik imádnak szerepekbe bújni. Gyerekekből a rendelőben pillanatok alatt szakorvos kerekedik, megismerkednek az emberi test anatómiájával és gyakorolják a páciensek kivizsgálását. Szintén kipróbálják magukat az állatorvos szerepében, az állatklinikán a plüss kutyus már alig várja, hogy ellássák. Szerepjátékokba bújva közelebb kerülnek a felnőttek világához, új ismeretekkel gazdagodnak és önbizalmuk is megnő. 

Orvosi rendelő az emberi test anatómiájával Doctor's Office Smoby kétoldalú röntgennel és látásvizsgálattal és 65 kiegészítővel 

A francia Smoby Doctor's Office emberi test anatómiájával ellátott orvosi rendelő nagyszerű ajándék minden kis orvosnak 3 éves kortól. A gyermekorvosi rendelőben a gyerekek a barátaik és testvéreik társaságában átélhetnek egy tipikus napot az orvosi rendelőben, de a szülők is részt vehetnek az orvosi szerepjátékokban. Rendelkezésükre áll egy nagy széttárható fal, amely számos kiegészítőt és tevékenységi lehetőséget kínál. A radiológiai területen röntgenfelvételeket elemeznek illetve a gyerekek sziluettjére helyezik őket, így áttekinthető emberi csontvázat hoznak létre.

Megtanulják továbbá felismerni a test egyes részeit és tépőzárral különböző orvosi eszközöket rögzíteni hozzájuk, az egészséges táplálkozás szekcióban pedig megtudják, hogy a pácienseik aznap mit ettek. Emellett szemészekre is játszhatnak, és sokszínű állatok képeivel és speciális szemüveggel tesztelhetik a beteg látását. Megmérhetik a páciens magasságát (max. 1,20 m), lemérik a súlyát, sőt táblázat alapját meghatározhatják a születendő baba nemét. Ezenkívül egy vizsgálati eljárások ütemezésére szolgáló kerék, valamint praktikus dobozok az orvosi szerszámok tárolásához is részét képezik a játéknak. Az orvosi rendelő belső részét ambulancia motívumos ábrák, a külső oldalt pedig vidám szülők és gyerekek képei díszítik.

A 65 tartozékból álló gazdag készlet röntgenleleteket, mérleget, Medical fehér orvosi bőröndöt, hőmérőt, reflexkalapácsot, otoszkópot, sztetoszkópot, fecskendőt, orvosi szemüveget és dioptriavizsgáló szemüveget, orvosazonosító kártyákat, filctollat és orvosi jegyzetelőt, fiolákat, az egyes vizsgálatok szimbólumaival ellátott kártyákat, valamint az egészséges ételek ábráival ellátott kártyákat is tartalmaz. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a gyerekeknek reálisabb élményben lesz részük játék közben. Az összecsukható orvosi rendelő szilárd és minőségi kartonból és ellenálló műanyagból készült, fém kerettel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon stabil. A játék szétnyitva 111 cm magas és 135 cm hosszú, összecsukva hossza 41 cm, magassága 111 cm.

Állatklinika kutyussal Medical Écoiffier infúzióval és 15 kiegészítővel 18 hó-tól

Állatklinika kutyussal Medical a legújabb gyerekjáték kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól, akik imádják az állatokat és szívesen öltik fel az állatorvos szerepét. A teljesen felszerelt állatorvosi asztalhoz 15 kiegészítő tartozik, melyek közé tartozik infúzió, fecskendő, hőmérő, mancs gipsz, védőgallér, röntgen, reflex kalapács, sztetoszkóp, otoszkóp és egyéb kiegészítők, melyek nélkülözhetetlenek házi kis kedvenceinkről való gondoskodáshoz. Valósághű állatklinikához tartozik az állatszállító kosár is cuki barna plüss kutyussal együtt, mely első pillantásra elrabolja a csöppségek szívét. Kis állatorvosok a lehető legnagyobb odafigyeléssel fogják a kis kutyust ellátni, segítségükre lesz a monitor is, ami a röntgen által feltárt egészségügyi szövődményeket mutatja ki. A kocsi alsó része tárolórészként funkcionál, ide helyezhető el az állatszállító kosár is.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek135*111 cm / 41*111 cm
Termék magassága111 cm
A csomagolás méretei52*14*61 cm
Teljes hosszúság135 cm
MágnesesIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.