Szett interaktív Robot TIC Smart Smoby 3 fejlesztőjátékkal és 1,2,3 bujócskázzunk mozgásérzékelővel

Termék leírása

Interaktív robot TIC Smart 3 oktatójátékkal és Smart 1,2,3 Bujócskázzunk fejlesztőjáték mozgásérzékelővel egy igazán modern játékszett intelligens játékokból kisfiúk és kislányok többrétű fejlesztéséhez már 12 hónapos kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játék közben fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kognitív képességeik, finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben és funkcionalitással. 

Interaktív Robot TIC Smart Smoby 3 készségfejlesztő játékkal 12 hó-tól

Interaktív robot TIC Smart a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán modern elektronikus gyerekjáték, mely 12 hónapos kortól ajánlott a kicsiknek. Játék robot egyedi francia külcsínben és csodálatos színkivitelezésben rengeteg világító és hangfunkcióval megspékelve szórakoztatja majd csemetéjét. Gyermeke első pillantásra beleszeret a játékba. A gyerekek játék közben fejlesztik kognitiv es motorikus készségeiket, miközben az egyes játékvariáciok segítségével letesztelhetik képességeiket. Ezzel a menő robottal mindig élmény lesz játszani. Intelligens játék az érintésérzékelőknek köszönhetően felismeri a gyermek válaszait és hangos visszajelzést ad attól függően, hogy a válasz helyes vagy sem. Így játékos módon fejlődik a kicsik logikus gondolkodása, koncentrációja és egyben motorikus képességeik is.

Játékvariációk:

  • testrészek felismerése és megfelelő helyre helyezésük az utasítások alapján (fej, kezek, lábak, has)
  • színfelismerés és társítás (kék, zöld, narancs, fehér)
  • táncos üzemmód (különböző dallamokat játszik, ritmusra mozgatja a fejét és motiválja a gyereket a táncra)

Interaktív Robot 1,2,3 Smart Smoby Bujócskázzunk és Kövess engem! mozgásérzékelővel 18 hó-tól

Az 1,2,3 Smart interaktív robot a francia Smoby gyártó műhelyéből gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. Mozgásérzékelővel van ellátva és 2 üzemmóddal rendelkezik. A robotikus játék kerekeken mozog és hangos utasításokkal kommunikál a gyerekekkel. A színes játék minőségi és ellenálló műanyagból készült és hang- és fényeffektjeivel pompás szórakozást biztosít a gyerekek számára. A játék fejleszti a motorikus készségeket, összpontosítást, figyelmet

Üzemmódok

  • 1,2,3 Indulj! – a robot kezeivel eltakarja a szemeit, számol háromig és addig a gyerkőc feltünés nélkül megpróbál közel kerülni hozzá és megnyomni a robot fején lévő gombot. Ha megmozdul, vissza megy a start vonalra. A játék türelemre, összpontosításra és gyors reakcióra tanít.
  • Kövess engem! – a mozgás üzemmód során a gyermek utasításokat kap, a robot különböző mozdulatokat végez és a gyermek feladata ezeket megismételni. A robot 360° körben tud fordulni, nagyon mozgékony, előre és hátra lépked és körbe-körbe forog, miközben villog. A gyermek a mozdulatok ismétlésével az egész testét megmozgatja.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek16*12*28 cm
Termék magassága28 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.