Szett interaktív Robot TIC Smart Smoby 3 fejlesztőjátékkal és egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy

Termék leírása

Interaktív robot TIC Smart 3 fejlesztőjátékkal és egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy egy igazán minőségi játékszett kisfiúk és kislányok többrétű fejlesztéséhez már 12 hónapos kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játék közben fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kognitív képességeik, finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és német BIG vállalatoknak, melyek termékeikben egyesítik a modern dizájnt, legjobb minőséget és funkcionalitást. 

Interaktív Robot TIC Smart Smoby 3 készségfejlesztő játékkal 12 hó-tól

Interaktív robot TIC Smart a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán modern elektronikus gyerekjáték, mely 12 hónapos kortól ajánlott a kicsiknek. Játék robot egyedi francia külcsínben és csodálatos színkivitelezésben rengeteg világító és hangfunkcióval megspékelve szórakoztatja majd csemetéjét. Gyermeke első pillantásra beleszeret a játékba. A gyerekek játék közben fejlesztik kognitiv es motorikus készségeiket, miközben az egyes játékvariáciok segítségével letesztelhetik képességeiket. Ezzel a menő robottal mindig élmény lesz játszani. Intelligens játék az érintésérzékelőknek köszönhetően felismeri a gyermek válaszait és hangos visszajelzést ad attól függően, hogy a válasz helyes vagy sem. Így játékos módon fejlődik a kicsik logikus gondolkodása, koncentrációja és egyben motorikus képességeik is.

Játékvariációk:

  • testrészek felismerése és megfelelő helyre helyezésük az utasítások alapján (fej, kezek, lábak, has)
  • színfelismerés és társítás (kék, zöld, narancs, fehér)
  • táncos üzemmód (különböző dallamokat játszik, ritmusra mozgatja a fejét és motiválja a gyereket a táncra)

Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy BIG hinta-csúszda-mászóka-homokozó-medence 12 hó-tól

Párnával kiegészített Cosy egyensúlyozó tölcsér egy modern és effektív többfunkciós fejlesztő gyerekjáték a neves német BIG vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúk és kislányok számára már 12 hónapos kortól. Az egyensúlyozó tölcsér kiváló mozgásfejlesztő eszköz, játék közben észrevétlenül, természetes módon fejlődik az egyensúlyérzék és koncentrációs készség, melyek később elősegítik a tanulás könnyedségét. A termék terápiás jelleggel is használható, kivitelezése biztonságérzetet kelt, a bölcső ringását, vagy a szülők megbízható ölelését adja vissza. Egyensúlyozó tölcsér több módon is kihasználható, gyerkőcök hintázhatnak benne, ringatózhatnak, pöröghetnek vele, kedvenc játékaikkal játszhatnak a tölcsérben, de akár fel is fordíthatják és a tölcsérből máris csúszda vagy ülőke kerekedik.

Az egyensúlyozó tölcsér beltéren és kültéren - medenceként, homokozóként, mászókaként - egyaránt megállja a helyét. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek16*12*28 cm
Termék magassága28 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.