Szett interaktív Robot 1,2,3 Smart Smoby és egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy

Termék leírása

Interaktív robot 1,2,3 Smart mozgásérzékelővel és egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy egy igazán tökéletes játékszett kisfiúk és kislányok többrétű játékos fejlesztésére. A játékszett alacsony áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játék közben fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kognitív képességeik, finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és német BIG vállalatoknak, melyek termékeikben egyesítik a modern dizájnt, legjobb minőséget és funkcionalitást. 

Interaktív Robot 1,2,3 Smart Smoby Bujócskázzunk és Kövess engem! mozgásérzékelővel 18 hó-tól

Az 1,2,3 Smart interaktív robot a francia Smoby gyártó műhelyéből gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. Mozgásérzékelővel van ellátva és 2 üzemmóddal rendelkezik. A robotikus játék kerekeken mozog és hangos utasításokkal kommunikál a gyerekekkel. A színes játék minőségi és ellenálló műanyagból készült és hang- és fényeffektjeivel pompás szórakozást biztosít a gyerekek számára. A játék fejleszti a motorikus készségeket, összpontosítást, figyelmet

Üzemmódok

  • 1,2,3 Indulj! – a robot kezeivel eltakarja a szemeit, számol háromig és addig a gyerkőc feltünés nélkül megpróbál közel kerülni hozzá és megnyomni a robot fején lévő gombot. Ha megmozdul, vissza megy a start vonalra. A játék türelemre, összpontosításra és gyors reakcióra tanít.
  • Kövess engem! – a mozgás üzemmód során a gyermek utasításokat kap, a robot különböző mozdulatokat végez és a gyermek feladata ezeket megismételni. A robot 360° körben tud fordulni, nagyon mozgékony, előre és hátra lépked és körbe-körbe forog, miközben villog. A gyermek a mozdulatok ismétlésével az egész testét megmozgatja.

Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy BIG hinta-csúszda-mászóka-homokozó-medence 12 hó-tól

Párnával kiegészített Cosy egyensúlyozó tölcsér egy modern és effektív többfunkciós fejlesztő gyerekjáték a neves német BIG vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúk és kislányok számára már 12 hónapos kortól. Az egyensúlyozó tölcsér kiváló mozgásfejlesztő eszköz, játék közben észrevétlenül, természetes módon fejlődik az egyensúlyérzék és koncentrációs készség, melyek később elősegítik a tanulás könnyedségét. A termék terápiás jelleggel is használható, kivitelezése biztonságérzetet kelt, a bölcső ringását, vagy a szülők megbízható ölelését adja vissza. Egyensúlyozó tölcsér több módon is kihasználható, gyerkőcök hintázhatnak benne, ringatózhatnak, pöröghetnek vele, kedvenc játékaikkal játszhatnak a tölcsérben, de akár fel is fordíthatják és a tölcsérből máris csúszda vagy ülőke kerekedik.

Az egyensúlyozó tölcsér beltéren és kültéren - medenceként, homokozóként, mászókaként - egyaránt megállja a helyét. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20*15*26 cm
Termék magassága26 cm
A csomagolás méretei24*18*30 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,29 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6 not included
Színsárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.