Szett háromkerekű roller Corolle Smoby kosárral és Mária játékbabával rózsaszin ruhácskában 30 cm

Termék leírása

Háromkerekű roller Corolle és 30 cm magas játékbaba Mária egy igazán tökéletes játékszett minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. Gyerkőcökre egy minőségi és stabil roller vár rózsaszin-fehér szinkombinációban, mely élményekkel teli szórakozást igér együtt a stilusos 30 cm magas játékbabával cuki rózsaszin ruhácskába öltöztetve. Játékbaba kislánya legjobb barátjává válik, pislogó szemei boldogságot árasztanak. A rolleren lévő kosárnak köszönhetően magával viheti kis kedvencét bármerre is indul útnak. Időtlen játékszett serkentően hat az elképzelőerőre, fantáziára, mozgási képességekre és egyensúlyérzék fejlesztésére egyaránt. 

Háromkerekű roller Corolle Smoby kosárral magasságilag állítható 67-70 cm

Gyermek háromkerekű roller Corolle egy igazán fantasztikus közlekedési eszköz a francia Smoby vállalat műhelyéből, gyerekek részére már 3 éves kortól. A roller csodaszép rózsaszín-fehér színkombinációban tündököl és a kormányon praktikus kosár kapott helyet Corolle felirattal dísztíve, így kislánya együtt indulhat kedvenc babájával a kosárba ültetve útnak. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljes fémszerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők számára a haladás teljesen biztonságos legyen menő rolleljükön. A fellépő részt bájos virág minta díszíti, mely garantáltan lenyeri a kicsik tetszését. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány maximálisan 70 cm magasságig állítható, a roller teljes méretei 55*32*70 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni. Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg, játékbaba nem képezi a csomag részét.

Játékbaba Bebe Calin Maria Corolle's Flowers Corolle fekete pislogó szemekkel és gyöngyöcskékkel 30 cm 18 hó-tól

Csodálatos Bébé Calin Maria Corolle's Flowers játékbaba a francia Corolle gyártó műhelyéből származik. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját, mely szinte valósághű benyomást kelt. Pislogó fekete szemeivel, sötétebb bőrével és részletgazdag kidolgozásával első látásra lenyűgözi a gyerekeket. A játékbaba 18 hónapos kortól ajánlott. Rózsaszín pizsamában és bájos sapkában várja a gondoskodó kis dadusokat. A Maria játékbaba teste tapintásra nagyon puha, a belsejében található puha polisztirol gyöngyöknek köszönhetően ülő vagy fekvő helyzetben is önállóan megáll. Asszimetrikus arcvonásai nagyon kedvessé, szimpatikussá teszik a Corolle játékbabát.

Vidám fekete szemei valósághű tekintetet árasztanak, ráadásul fekvő helyzetben, altatáskor, becsukódnak. A termék elsőosztályú alapanyagai, tökéletes kidolgozása és bájos külcsíne mind hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek erős köteléket alakítson ki a babához. Az egyedi Bébé Calin Maria Corolle's Flowers játékbaba 30 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Köszönhetően a megfelelő méretének, tökéletesen kivitelezett részletgazdag kidolgozásának, lágy és puha testének a babázás mostantól feledhetetlen élmény lesz a kicsi számára. Egyedisége az enyhe vanília illatban rejlik, amely nyugtató hatással van a kicsikre és többszörös mosás után is megmarad.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A francia Corolle vállalat már 1979-óta hozza el a gyerekek ölelő karjaiba a legszebb játékbabákat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés20 kg
KerekekRubber
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.