Szett háromkerekű roller Corolle Smoby kosárral és játékbaba kiegészitőkkel

Termék leírása

Háromkerekű roller Corolle és játékbaba kiegészitőkkel egy igazán kiváló játékszett minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. Gyerkőcökre egy erős és stabil roller vár rózsaszin-fehér szinkombinációban, mely élményekkel teli szórakozást igér együtt a stilusos 36 cm magas Eloise játékbabával. Játékbaba kislánya legjobb barátjává válik, a rolleren lévő kosárnak köszönhetően magával viheti kis kedvencét bármerre is indul útnak. Játékbabáról könnyű lesz gondoskodni köszönhetően a 4 kiegészitőnek, igy még valósághűbb élménnyé válik a kis dadus szerepe, játék közben közelebb kerül a felnőttek világához és megerősödik önbizalmuk is.

Háromkerekű roller Corolle Smoby kosárral magasságilag állítható 67-70 cm

Gyermek háromkerekű roller Corolle egy igazán fantasztikus közlekedési eszköz a francia Smoby vállalat műhelyéből, gyerekek részére már 3 éves kortól. A roller csodaszép rózsaszín-fehér színkombinációban tündököl és a kormányon praktikus kosár kapott helyet Corolle felirattal dísztíve, így kislánya együtt indulhat kedvenc babájával a kosárba ültetve útnak. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljes fémszerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők számára a haladás teljesen biztonságos legyen menő rolleljükön. A fellépő részt bájos virág minta díszíti, mely garantáltan lenyeri a kicsik tetszését. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány maximálisan 70 cm magasságig állítható, a roller teljes méretei 55*32*70 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni. Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg, játékbaba nem képezi a csomag részét.

Játékbaba Eloise Pink szundihoz készül Mon Grand Poupon Corolle 36 cm kék pislogó szemekkel és 4 kiegészítővel 24 hó-tól 

Itt az idő az édes álmok mezejére térni! A gyönyörű Eloise Pink játékbaba a Corolle gyártótól készen áll az esti meséhez és pihenéshez. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját! A csodás játékbaba kivitelezésével és enyhe vanília illatával nyeri el a gyerekek tetszését. A bájos kék szemű játékbaba 2 éves kortól ajánlott. Dizájnos rózsaszín pizsamában várja a gondoskodó kislányokat. Az Eloise játékbabához 4 kiegészítő tartozik - fogkefe, fogkrém, puha takaró és illusztrált mesekönyv - melyek hozzájárulnak a kellemes pihenéshez. A pislogó kék szemű játékbabához gyermeke szívesen hozzábúj és erős köteléket alakít ki.

A gyönyörű Eloise játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Egyedisége az enyhe vanília illatában és részletgazdag kidolgozásában rejlik. Az eredeti Eloise játékbaba segígtségével gyermeke sokkal könyebben elsajátítja az esti rutint. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A francia Corolle vállalat már 1979-óta hozza el a gyerekek ölelő karjaiba a legszebb játékbabákat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés20 kg
KerekekRubber
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.