Szett sport babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Jogger Smoby dönthető napellenzővel és gumikerekekkel és autósülés

Termék leírása

Sport babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny és autósülés játékbabának egy nagyszerű játékszett minden kislány részére 3 éves kortól. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Játékszett jutányos áron kapható, így spórolni is tud. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség, mely minden gyerkőc szívét elrabolja. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös szórakozására is.

Sport babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Jogger Smoby dönthető, napellenzővel és gumikerekekkel 

Sport babakocsi Trio Pastel Maxi-Cosi&Quinny egy modern és praktikus buggy babakocsi 32-42 cm hosszúságú játékbabának. Csodaszép babakocsi rózsaszín pasztell színben tündököl, minden kislányt lenyűgöz már 3 éves kortól, akik szívesen viszik sétára kedvenc játékbabájukat. Játékbaba biztonságosan fog majd csücsülni a babakocsiban köszönhetően a biztonsági övnek. A háromkerekű babakocsi tartós fémvázzal lett kialakítva kombinálva minőségi műanyaggal, könnyed mégis stabil. Kis dadusok kényelmesen és egyszerűen tudják majd kormányozni és utaztatni babájukat. Minőségi gumikerekek garantálják a halk haladást és az első kerék pedig sárhányóval is fel lett szerelve. Játékbaba ülése dönthető, így teljes mértékben igazítható a baba igényeihez.

Játék buggy babakocsi Trio Pastel kényelmes, a műanyag ülés speciális huzattal lett bevonva és biztonsági öv védi a játékbabát. Napellenző megvédi a játékbabát a káros napsugaraktól és a tárolóhely kiváló lehetőséget kínál minden nélkülözhetetlen kellék és kiegészítő tárolására. Babakocsi egyszerű módon összecsukható és könnyen szállítható. Nem foglal nagy helyet. Játékbaba nem képezi részét a csomagnak. Babakocsi valósághű mása a valódi babakocsinak. Gyerekek imádnak babázni, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, ringatják babakocsijukban. Méretei a babakocsinak 74*39*63 cm, teljes magassága a tolókarnak 63 cm, hossza a babakocsinak 74 cm.

Autósülés Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby játékbabának rózsaszín háromszög mintával

Trio Pastel játékbaba autósülés Smoby francia gyártó műhelyéből egy praktikus kiegészítő játékbaba szállításához. Csodaszép rózsaszínben tündököl, melyet a szürke és fehér kombinációja egészít ki. A Smoby autósülést a játékbaba szállításához tervezték, így a baba is biztonságban lesz az utazás során. A Maxi Cosi & Quinny autósülé 42 cm-es játékbabáknak alkalmas. A textil része eltávolítható, tolókarja pedig ergonomikusan formázott és állítható, hogy tӧkéletesen alkalmazkodjon a kisgyermeke igényeinek. Az autósülés hátsó részén apróságok tárolására megfelelő kis részt talál csemetéje. A játékbaba nem képezi a csomag részét.

A Maxi Cosi&Quinny autósülés a játékot valóban élethűvé varázsolja. A kislányok a kedvenc babájukat bátran utazni vihetik, hiszen az autósülésben a baba teljes biztonságban lesz. A játék méretei 32*35*47 cm. Súlya nagyon alacsony, ezért egyszerűen hordozható. Használata kislányoknak már 3 éves kortól ajánlott. A kislányok szívesen felӧltik az édesanya szerepét és a babájukról úgy gondoskodnak akár saját kisgyermekükről. A játékbaba autósüléssel a szerepjátékok még szórakoztatóbbak lesznek.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek74*39*63 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei32*19*53 cm
Teljes hosszúság74 cm
Tolókar magassága63 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,6 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek