Sport szett a kertbe Sport Écoiffier 7 fajta játék

Termék leírása

Sport játék készlet Écoiffier egy multifunkciós szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 36 hónapos kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a teke, horgász játék, golf, póló, labdakilӧvő és frisbee. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozáshoz is. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak.

A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és erős motorikáját, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. Ez egy ideális játék kislányoknak és kisfiúknak egyaránt, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktív mozgást. Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít.

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Manapság, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Gyerekek a kerti sport szettel nem csupán jól fognak szórakozni, de több időt töltenek a szabadban és nem utolsó sorban tökéletes eszköz a barátságok kialakítására és elmélyítésére.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei50*11*36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,27 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...