Szett munkapad funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder és takarítókocsi Smoby porszívóval és vasalódeszka vasalóval

Termék leírása

Szerelőműhely funkcionális daruval és takarítókocsi porszívóval és vasalódeszkával egy igazán pompás játék szett gyerekeknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kisfiúk és kislányok magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, de az háztartásbeli teendőkbe is belekóstolnak, megtanulnak szobácskájukban rendet tartani. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Munkaasztal funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder Smoby autó építőjátékkal fúrógéppel és 94 kiegészítővel 117 cm magas 

A francia Smoby gyártó Black&Decker Bricolo Builder munkapadja nagyszerű ajándék minden gyermeknek és különösen a 3 évnél idősebb fiúknak, akik szívesen barkácsolnak. A csúcskategóriás munkapad funkcionális, mozgatható daruval rendelkezik, amellyel a gyerekek minden alkatrészt, amelyre szükségük van a barkácsolás során áthelyezhetnek. A gyerekekre együttesen 94 db kiegészítő vár, többek között mechanikus fúró 2 fejjel, egy satu, egy fűrész, fogó, csavarhúzó, francia kulcsok vagy kalapács. A munkapadhoz egy teherautó építőjáték is tartozik.

A munkaasztal 4 stabil lábon áll és ellenálló műanyagból készült, sima felülettel. Rengeteg tárolóhelyet kínál, hátsó falára a gyerekek felakaszthatják a munkaeszközöket. Az asztal szerelőnyílásokkal van ellátva, elülső részében mechanikus vonalzó található. A szerelőműhely méretei 82*34*117 cm. A játék ideális eszköze a szerepjátékoknak, melyek segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felfedezik miből állnak egy ügyes szerelő mindennapjai. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszámok használata és kisautó összerakása ösztönzi a logikai gondolkodás és koncentráció fejlődését.

Takarítókocsi rúdporszívóval Rowenta Trolley+Vacuum Cleaner Smoby seprűvel vödörrel és 10 kiegészítővel

Takarítókocsi porszívóval Rowenta Trolley a francia Smoby vállalat műhelyéből egy fantasztikus játék szett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép lágy türkíz színben pompázik fekete részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 10 kiegészítőt tartogat: elektronikus Rowenta porszívót, mely valósághű hangot imitál, cserélhető fejet, nagy seprűt, lapátot, kisseprűt, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, vödröt, tisztítószert és ablakmosót is. A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 32*34*80 cm.

Vasalódeszka vasalóval Ironing Board Steam Iron Smoby fogasokkal 9 kiegészítő

Vasalódeszka vasalóval Ironing Board egy csodálatos játék minden segítőkész csӧppség számára már 3 éves kortól. A vasalódeszka nagyon modern és realisztikus benyomást kelt, első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét. Erős szerkezete egyszerűen ӧsszecsukható. Nagyon szép lágy türkíz-szürke  színkombinációban készült, mely minden gyerekszobát egyedibbé varázsol. Felületét egyedi motívum ékesíti, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vasalás szórakoztató és kellemes élmény legyen. A vasalódeszka méretei 69*23*49 cm, a deszka vasalófelületének magassága 49 cm. A deszka részét képezi a gőzӧlőt imitáló vasalótartó is. A vasaló szett továbbá tartalmaz egy vasalót, a kivasalt ruhák felakasztásához szükséges 2 ruhaakasztót és 4 db ruhacsipeszt is.

Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek82*34*117 cm
Termék magassága117 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság82 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,76 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.