Szett munkapad funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder és Tefal Studio játékkonyha Smoby hanggal

Termék leírása

Szerelőműhely funkcionális daruval és Tefal Studio játékkonyha egy igazán kiváló játék szett kreatív gyerekeknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kisfiúk magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, de a játékkonyhának köszönhetően belekóstolnak a séfszakács szerepébe is, mely még hanggal is szórakoztatja őket. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Munkaasztal funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder Smoby autó építőjátékkal fúrógéppel és 94 kiegészítővel 117 cm magas 

A francia Smoby gyártó Black&Decker Bricolo Builder munkapadja nagyszerű ajándék minden gyermeknek és különösen a 3 évnél idősebb fiúknak, akik szívesen barkácsolnak. A csúcskategóriás munkapad funkcionális, mozgatható daruval rendelkezik, amellyel a gyerekek minden alkatrészt, amelyre szükségük van a barkácsolás során áthelyezhetnek. A gyerekekre együttesen 94 db kiegészítő vár, többek között mechanikus fúró 2 fejjel, egy satu, egy fűrész, fogó, csavarhúzó, francia kulcsok vagy kalapács. A munkapadhoz egy teherautó építőjáték is tartozik.

A munkaasztal 4 stabil lábon áll és ellenálló műanyagból készült, sima felülettel. Rengeteg tárolóhelyet kínál, hátsó falára a gyerekek felakaszthatják a munkaeszközöket. Az asztal szerelőnyílásokkal van ellátva, elülső részében mechanikus vonalzó található. A szerelőműhely méretei 82*34*117 cm. A játék ideális eszköze a szerepjátékoknak, melyek segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felfedezik miből állnak egy ügyes szerelő mindennapjai. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszámok használata és kisautó összerakása ösztönzi a logikai gondolkodás és koncentráció fejlődését.

Elektronikus játékkonyha Tefal Studio Kitchen 360 ° Smoby valósághű hanggal és 27 kiegészítővel 100 cm magas

Elektronikus játékkonyha Tefal Studio Kitchen 360° a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen konyhácska minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól. Modern konyhácska egyedi francia külcsínben első pillantásra nagy kedvenc lesz. A rengeteg praktikus kiegészítőt rejtő konyhácska garantáltan elrabolja a kis szakácsok szívét. Gyerkőcök szórakozásáról gondoskodik az elektronikus modullal kiegészített tűzhely, mely főzés során hangot ad ki, de a fazék mágikus tésztával is óriási kedvenc lesz. Kompakt konyhácska több oldalról is megközelíthető. 

Kisfiúk és kislányok szívesen sütögetnek majd finomságokat a munkafelület alatt helyet kapott nyitható ajtajú sütőben, hűtőszekrény telepakolják finomságokkal, a tűzhelyen megfőzik kedvenc leveskéjüket, szódakészítő pedig frissítő itallal jutalmazza meg őket a sok szorgoskodásért cserébe. A főzés után mindenkinek szüksége van egy kis relax-ra, egy pohár kávéra, ebben tesz kedvére a kis szakácsnak a kávéfőző cserélhető kapszulákkal - csoki, kávé, tea. Konyhai eszközök a konyhácska felső részére akaszthatók, alsó része pedig tárolóhelyekkel lett bővítve. A konyhácska több gyerkőc közös főzöcskézésére is alkalmas, testvérek, barátok együtt készíthetik el kedvenc finomságukat, miközben kommunikációs készségeik is fejlődnek. 

Összesen 27 kiegészítő várja, hogy csemetéjében felélessze a kis séfszakácsot. A kiegészítők közé tartoznak villák, kések, kanalak, tányérok, poharak, csészék, különböző kapszulák a kávéfőzőbe, tésztás doboz, konyhai eszközök, halacska, toast kenyér, fazék fedéllel és palacsintasütő. A kiegészítők természetesen a gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, akik az eszközök használatával erősítik tapintási érzéküket, koordinációs készségüket, finom motorikájukat. Főzöcskélés közben szintén fejlődik a kicsik koncentrációs és ítélőképessége, elsajátítják az egyes konyhai eszközök megfelelő használatát. Játékkonyha stabil lábakon áll, méretei 48*47*100 cm, munkafelület magassága 51 cm.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek82*34*117 cm
Termék magassága117 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság82 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,76 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.