Szett munkapad funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder és modern játékkonyha Smoby kávéfőzővel és 100% Chef élelmiszerekkel

Termék leírása

Szerelőműhely funkcionális daruval és Loft Industrial játékkonyha kávéfőzővel és élelmiszerekkel egy igazán egyedi játék szett gyerekeknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kisfiúk magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, de a modern konyhácska is elcsábítja őket a séfszakács szerepét magukra ölteni 32 kiegészítővel együtt. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Munkaasztal funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder Smoby autó építőjátékkal fúrógéppel és 94 kiegészítővel 117 cm magas 

A francia Smoby gyártó Black&Decker Bricolo Builder munkapadja nagyszerű ajándék minden gyermeknek és különösen a 3 évnél idősebb fiúknak, akik szívesen barkácsolnak. A csúcskategóriás munkapad funkcionális, mozgatható daruval rendelkezik, amellyel a gyerekek minden alkatrészt, amelyre szükségük van a barkácsolás során áthelyezhetnek. A gyerekekre együttesen 94 db kiegészítő vár, többek között mechanikus fúró 2 fejjel, egy satu, egy fűrész, fogó, csavarhúzó, francia kulcsok vagy kalapács. A munkapadhoz egy teherautó építőjáték is tartozik.

A munkaasztal 4 stabil lábon áll és ellenálló műanyagból készült, sima felülettel. Rengeteg tárolóhelyet kínál, hátsó falára a gyerekek felakaszthatják a munkaeszközöket. Az asztal szerelőnyílásokkal van ellátva, elülső részében mechanikus vonalzó található. A szerelőműhely méretei 82*34*117 cm. A játék ideális eszköze a szerepjátékoknak, melyek segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felfedezik miből állnak egy ügyes szerelő mindennapjai. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszámok használata és kisautó összerakása ösztönzi a logikai gondolkodás és koncentráció fejlődését.

Modern játékkonyha Loft Industrial Kitchen Smoby kávéfőzővel működő készülékekkel és 32 kiegészítővel 50 cm munkafelület 

Loft Industrial Kitchen modern játékkonyha a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A dizájnos konyhácska ipari stílusban készült és a kis kukták igényeihez van alakítva. Főzés közben a gyerekekre valósághű élmények várnak a mágikus tésztával, amely hőmérséklettől függően változtatja a színét, a kávéfőzővel, amelyben finom kávét készíthetnek vagy a palacsintaforgató funkcióval rendelkező serpenyővel. A 32 kiegészítőből álló pompás készletben konyhai eszközök, villák, kések, kanalak, tányérok, poharak, csészék, tészta, sótartó, kávéfőző kapszulák, tisztítófolyadék adagoló, száraz tészta, tej, palacsinta és egy fazék fedéllel is található.

A kis szakácsokra a konyhácskában nyitható ajtajú hűtő, sütő és forgatható gombokkal ellátott tűzhely vár. Ebéd után a gyerekek elmoshatják az edényeket a praktikus mosogatótálcában vízcsappal. A francia tervezők a játékkonyha tervezésénél a környezetvédelmet is belekomponálták, ezért vegyes és szétválogatott hulladék számára szánt nyitható rekeszekkel van ellátva. A gyerekek így már kiskoruk óta megtanulják a szelektív hulladékgyűjtés lényegét. Az időtlen konyhácska számos rakodótérrel és praktikus polccal rendelkezik, ahová a kis kukták elrakhatják a konyhai eszközöket és kiegészítőket. A játékkonyha stabil lábakon áll, méretei 74*30*96 cm, munkafelületének magassága 50 cm. 

Élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef Écoiffier 20 db 18 hó-tól

Élelmiszer szett játékkonyhába 100% Chef egy egyedi kiegészítőkből álló készlet játékkonyhába. Gyerek élelmiszerek 18 hónapos kortól megfelelőek már a játékra. A szettbe 20 darab kiegészítő tartozik, ide tartozik zöldborsó konzerv, paradicsom konzerv, nitella, joghurt, kóla, tej, dzsúsz, ásványvíz, narancs, majonéz és kecsap. Ezzel a szuper játékszettel most már a játékkonyhában vagy szupermarketekben a játék még érdekesebb és szórakoztatóbb lesz a csöppségek számára.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek82*34*117 cm
Termék magassága117 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság82 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,76 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.