Gyártó: BIG Kategória: Bilik és wc-szűkítők Termék kódja: BIG56806-1
10 750 Ft
6 400 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Ebben a BIG szettben 2 praktikus kiegészítőt kínálunk gyerekeknek: szűkítőt toalettre és gyerekeknek fellépőt vidám dizájnban megalkotva. Szűkítő wc-re gyerekeknek és kétlépcsős fellépő csodaszép piros színben pompáznak és autó formában lettek megalkotva. Ezek a kiegészítők a legkisebb csöppségek kényelmét szolgálják, akik abban az időszakban lépnek, amikor már maguk szeretnék használni a wc-t, a kiegészítők biztonságos és minőségi alapanyagokból készültek.

Szűkítő toalettre kisautó BIG 18 hó kortól

Ezentúl a wc-re való szoktatás nem lesz gyötrelmes. Hogy a gyerkőcét könnyebben szoktassa a wc-re a BIG márka wc szűkítőt kínál Önnek autó formában kivitelezve és piros színben. Big wc szűkítő piros autó formában ergonomikusan kialakított ülése és magasított háttámlája van, hogy a csöppség stabilan és kényelmesen ücsörögjön, ha hosszabb ideig a wc-n maradna.

Gyerek wc ülőke matricákkal van díszítve, hogy igazi versenyautóra emlékeztessen. Mély kialakításának és csúszásmentes lábainak köszönhetően a gyerkőc biztonságban ül majd a wc-n. Gyermek wc szűkítő megfelelő minden wc csészére 35 cm szélességig.

Gyerek fellépő kisautó BIG 18 hó kortól piros

Gyermek BIG fellépő-zsámoly kitűnik stabilitásával, biztonságos csúszásmentes felületével és egyszerű karbantartásával. BIG fellépő-zsámoly segít a csöppségeknek elérni a mosdót vagy a toalettet. Piros gyermek fellépő-zsámoly szép autós matricákkal van díszítve. Gyermek fellépő-zsámoly megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól és kihasználják kislányok és kisfiúk egyaránt.

Teljes magassága a fellépő-zsámolynak 21 cm és köszönhetően a praktikus fogantyúnak gyerekek a zsámolyt könnyen áthelyezhetik. Szilikón lábai a zsámolyt biztosítják, hogy az ne mozduljon el és a csúszásmentes felület a gyerekeknek biztonságot sugároz. A lépcsőzet magas teherbírású - egészen 50 kg-ig, köszönhetően a ellenálló és stabil műanyagnak túléli a nem éppen kesztyűskézzel való bánásmódot.

A szett jellemzői

  • kiegészítők legkisebbeknek
  • ideális a pelusról való leszoktatáshoz
  • tökéletesen összeillő szűkítő wc-re és fellépő
  • kisautó motívum

A BIG játékok Németországban készülnek magasan minőségi műanyag felhasználásával, mely biztonságos és tartós. A BIG vállalat termékeire hosszabbított 3 éves jótállást vállal. Válassza a kedvezményes árú játékszettet a BIG vállalattól, mellyel játékos módon és könnyebben fogja csöppségét leszoktatni a pelusról és hozzászoktatni az egyedüli wc-zéshez.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek40*41*19 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Színpiros
Meghatározott termékekÁno
loader  Értékelések betöltése...

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
Hasonló termékek
loader  Hasonló népszerű termékek