Szett zöld üzlet Szupermarket elektronikus pénztárgéppel bevásárlókocsival Smoby és takarító szett seprű és lapát

Termék leírása

Smoby Szupermarket kӧzért és takarító készlet egy fantasztikus játékszett gyerekeknek 3 éves kortól. A játékok a megbízható Smoby francia gyártó műhelyéből származnak, mely termékeiben egyesíti a francia szépérzéket és egyediséget a hosszú éves tapasztalattal alátámasztott minőséggel és biztonságossággal. A gyerek üzlet és takarító szett nem csak funkcionálisan, de a zӧld színkivitelezésük által is tӧkéletesen kiegészítik egymást egy egységet alkotva, mely ideális minden csӧppség számára. 

Közért bevásárlókocsival Supermarket Smoby piros elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval, mérleggel 42 kiegészítővel

Szupermarket játék kӧzért egy részletesen kidolgozott időfeletti gyerekjáték minden örökmozgó gyerkőc részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán kellemes külcsínével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos piros, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, pékáru, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 42 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. A Smoby kisbolt teljes magassága 90 cm, méretei 70*60*90 cm.

Seprű és lapát takarításhoz Aqua Clean Smoby narancssárga 3-részes

Seprű és lapát takarító szett Aqua Clean a francia Smoby válllat műhelyéből egy praktikus háztartási segédeszkӧz minden kis háziasszony számára 3 éves kortól. Elválaszthatatlan részét képezi a nagy seprű és a kefeseprű kis lapáttal. Takarító szett nagyon szép narancssárga színben tetszeleg, kӧnnyű és kellemes tapintású műanyagból készült, nélkülӧzhetetlen kelléke minden kissegédnek. A játék takarító szett segítségével a gyerekek elsajátítják a rendrakás és rendszeretet alapjait. Már a legkisebb gyermekekben szükséges fokozatosan kiépíteni a rendrakás iránti viszonyt. Partvis hossza 54 cm, teljes méretei 24*5*54 cm.

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei49*24*70 cm
Teljes hosszúság70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.