Szett takarítókocsi elektronikus porszívóval Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby és asztal KidTable 2 drb kisszék KidChair

Termék leírása

Takarítókocsi elektronikus porszívóval és KidTable asztalka és 2 drb KidChair kisszék igazán tökéletes ajándék gyerekek részére már 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a takarítók szerepében, megtanulnak maguk körül rendet tartani, de nagy örömet szerez számukra a praktikus gyermekbútor garnitúra is egyaránt, ahol testvérek barátok együtt rajzolhatnak, festhetnek vagy gyurmázhatnak is akár. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékszett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby seprűvel lapáttal és 9 kiegészítővel

Takarítókocsi Cleaning Trolley egy modern játékszett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép lágy türkíz színben pompázik fekete részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 9 kiegészítőt tartogat: elektronikus porszívót, mely valósághű hangot imitál, nagy sperűt, lapátot, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, vödröt és két darab tisztítószert imitáló dobozt is. 

A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm. A takarítókocsi 2 keréken gurul, így kӧnnyen áthelyezhető, hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindig kéznél legyenek. A porszívó kivitelezése nagyszerűen mutat a szett többi alkotóelemével. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A porszívó és további 9 kiegészítő a kocsin gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot. Csúcsszuper takarító szett többrétűen fejlesztik a kicsiket. 

Asztal gyerekeknek KidTable White Smoby szürkésbézs UV védelemmel 76*52*45 cm 18 hó-tól 

A KidTable White gyerek asztal egy igazán időtlen gyerek bútor a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt már 18 hónapos kortól. Asztalka szürkésbézs színkombinációban pompázik, az UV védelemnek köszönhetően évek hosszú során át is megtartja szépséges színkivitelezését, nem fakulnak ki a színek. Az asztalkánál 4 gyerkőc kényelmesen elfér, testvérek, barátok szívesen fognak egymás társaságában falatozni akár az udvaron vagy a lakásban is. Ez a kis asztalka nagyszerűen kiegészíti a Smoby gyerek házikókat, illetve további kerti kiegészítőhöz is tökéletesen fog passzolni, mint a KidChair kisszékhez, KidStool taburetthez és KidBench padhoz.

Az asztal elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Ez a technológia garantálja a Smoby termékek magas ellenállóságát és stabilitását. Az asztal stabil, robosztus lábai a beltéri mókához is megfelelően lettek kialakítva. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület bársonyos a tapintásra. Magassága 45 cm, tehát a legkisebbek is kényelmesen hozzá férnek majd. Méretei az asztalnak 76*52*45 cmsúlya 3,9 kg. Praktikus asztalka áthelyezése egyszerű, összeszerelése gyors.

Kisszék gyerekeknek KidChair Storm Blue Smoby kékesszürke UV védelemmel 50 kg teherbirás 27 cm ülőke magassága 18 hó-tól 

Kisszék gyerkőcöknek KidChair Storm Blue a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy csúcsszuper elsőosztályú ülőke kisfiúk és kislányok részére 18 hónapos kortól. Csodaszép színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Kisszék ülőrésze 27 cm magas, teljes magassága a háttámasszal 50 cm. Ülőke teherbírása 50 kg, tökéletes választás csemetéjét megtanítani megfelelően egyedül ücsörögni. Storm Blue kisszék tökéletes választás játszadozáshoz, étkezéshez, kerti partik éke is lehet, de tökéletesen kiegészíti a Smoby házikókat is. Teljes méretei a kisszéknek 33*33*50 cm, bel- és kültéri használatra egyaránt ajánlott, nagyon tartós, erős és stabil még a kedvezőtlen időjárással szemben is. 

Kisszék gyerekeknek KidChair Sage Green Smoby olivazöld UV védelemmel 50 kg teherbirás 27 cm ülőke magassága 18 hó-tól 

Kisszék gyerkőcöknek KidChair Sage Green a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy nagyon szép ajándék kreativ csöppségek részére 18 hónapos kortól. Csodaszép olivazöld és szürke színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Kisszék ülőrésze 27 cm magas, teljes magassága a háttámasszal 50 cm. Ülőke teherbírása 50 kg, tökéletes választás csemetéjét megtanítani megfelelően egyedül ücsörögni. Sage Green kisszék tökéletes választás játszadozáshoz, étkezéshez, kerti partik éke is lehet, de tökéletesen kiegészíti a Smoby házikókat is. Teljes méretei a kisszéknek 33*33*50 cm, bel- és kültéri használatra egyaránt ajánlott, nagyon tartós, erős és stabil még a kedvezőtlen időjárással szemben is. 

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei39*20*60 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
NoteBattery: 3 x LR44/AG13 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.