Szett takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és iskolapad táblával Little Pupils

Termék leírása

Takarítókocsi elektronikus porszívóval és iskolapad tanulótáblával Little Pupils Desk egy igazán fantasztikus játékszett gyerkőcöknek 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat és imádnak rajzolni. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Smoby játékok nagyon jó hatással lesznek a gyerkőcök kommunikációs és nyelvi készségei, elképzelőerejük és fantáziájuk fejlődésére. Játékszett jutányos áron kapható, így nem csupán gyermekei gazdagodnak modern, minőségi és időtlen játékokkal, de spórolni is tud. Smoby termékekben megtestesül a francia dizájn, biztonságosak és minőségiek köszönhetően a legmodernabb gyártási folyamatnak. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös mókázására. 

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

Takarítókocsi Vacuum Cleaner egy modern játékszett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép türkíz színben pompázik narancssárga részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 9 kiegészítőt tartogat: elektronikus porszívót, mely valósághű hangot imitál, nagy sperűt, lapátot, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, narancssárga vödröt és két darab tisztító vegyszert imitáló dobozokat. 

A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm. A takarítókocsi 2 kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető, hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A porszívó kivitelezése nagyszerűen mutat a szett többi alkotóelemével. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A porszívó és további 9 kiegészítő a kocsin gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot.

Rajzpad mágnesekkel Little Pupils Desk Smoby kétoldalú táblával és tárolórésszel 80 kiegészítővel

Rajzpad kétoldalú táblával Little Pupils Desk a francia Smoby vállalat csúcsszuper terméke, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 3 éves kortól. A rajzpad külcsíne francia dizájnőrök kezemunkája, akik gondosan odafigyelve a gyerekek sokrétű igényeire fejlesztették ki ezt a szuper tanulópadot. Iskolapad része egy kétoldalú tábla, mely az egyik felén hagyományos fekete, melyre krétával lehet csodálatos műveket rajzolni, a másik fele pedig klasszikus fehér tábla, melyre letörölhető filctollal tud kis huncut gyermeke izgalmas műveket alkotni, vagy a mágneses betűkön keresztül ismerkedhet a szavak érdekes világával. A tábla testreszabható, 2 helyzetbe állítható, hogy gyermeke számára kényelmes szögben indulhasson neki az alkotásnak. 

Iskolapad robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik, maximálisan kényelmes és biztonságos üldögélést nyújt a kicsiknek köszönhetően az ergonomikus kialakításának. Tartozik hozzá 80 kiegészítő, mely 72 mágneses betűt és számot, 6 színes krétát, törlőkendőt rejt magában. Az oldalsó dobozban a gyermekei a mágneses kiegészítőket tárolhatják. A gyerek iskolapad ügyes tároló résszel is rendelkezik, melyet a kétoldalú tábla rejt el, ahol kis művésze a munka után a filctollait és krétáit tudja tárolni. Iskolapad még egy kisebb tároló résszel lett kialakítva a rajztábla felett, ahova az éppen szükséges segédeszközöket tudja kis művésze elhelyezni.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei38*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.