Szett takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és elektronikus pénztárgép kiegészítőkkel

Termék leírása

Takarítókocsi elektronikus porszívóval és elektronikus pénztárgép egy igazán egyedi játékszett gyerkőcöknek 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Smoby játékok nagyon jó hatással lesznek a gyerkőcök kommunikációs és nyelvi készségei fejlődésére, csöppségek közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékszett akciós áron kapható, így nem csupán gyermekei gazdagodnak modern, minőségi és időtlen játékokkal, de spórolni is tud. Smoby termékekben megtestesül a francia dizájn, biztonságosak és minőségiek köszönhetően a legmodernabb gyártási folyamatnak. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös mókázására. 

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

Takarítókocsi Vacuum Cleaner egy modern játékszett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép türkíz színben pompázik narancssárga részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 9 kiegészítőt tartogat: elektronikus porszívót, mely valósághű hangot imitál, nagy sperűt, lapátot, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, narancssárga vödröt és két darab tisztító vegyszert imitáló dobozokat. 

A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm. A takarítókocsi 2 kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető, hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A porszívó kivitelezése nagyszerűen mutat a szett többi alkotóelemével. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A porszívó és további 9 kiegészítő a kocsin gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot.

Pénztárgép Mini Shop Smoby elektronikus mérleggel, terminállal, vonalkód leolvasóval és 27 kiegészítővel türkiz

A Mini Shop gyerek pénztárgép a Smoby gyártótól számtalan funkcióval rendelkezik, mely nélkülӧzhetetlen minden kis árus számára. A piros, zӧld és fehér színekben pompázó gyerek pénztár válósághű dizájnjával, rengeteg funkciójával és kiegészítőjével nagyon gyorsan elnyeri minden kisfiú és kislány tetszését. Ez a fantasztikus elektronikus játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyümӧlcsӧk, zӧldségek ábráival ellátott mechanikus mérleg rendelkezésre áll a kis boltosoknak az áru súlyának mérésénél. A billentyűs pénztárgépnél az eladó leolvassa az árut, melynek ára mindjárt megjelenik a pénztárgép kijelzőjén. A számokkal ellátott billentyűzet egyúttal számológépként is szolgál és játékos módon segíti a gyerekek matematikával és a számolás alapjaival való ismerkedését.

A termékek szkennerrel leolvashatók akár egy valódi pénztárgépnél. A szkenner a megnyomását kӧvetően hangeffektet ad ki. A kártyás fizetés fizetési terminál használatával tӧrténik, a fizetést kӧvetően a vásárló nyugtát kap. A gyerek pénztárgép csodálatos türkiz és zӧld színekben ragyog, mikrofonján keresztül a vásárlók ismertetve vannak a legújabb akciókról, újdonságokról. A csomag további tartozékai kӧzӧtt megtaláljuk a 2 kisdoboznyi és egy pléhdoboznyi  árut, pénzérméket, papír bankjegyeket, pénztár nyugtákat, és bankkártyát. A gyerek pénztárgép mérleggel egy valódi pénztárgép élethű másolata. A termék 3 AA/LR6 elemmel műkӧdik, melyek nem képezik a csomag tartalmát.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei38*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.