Szett takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és csokoládégyár eknek

Termék leírása

Játékszett, takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és csokigyár gyerekeknek egy tökéletes játékszett ügyes és fantáziadús csöppségeknek 3 éves kortól, akik imádják a szerepjátékokat. Kedvezményes játékszett nagyszerű lehetőség minőségi és modern játékokkal megajándékozni gyeremekeit. Játékok a francia Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia dizájnban pompáznak és minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Smoby játékok nagyon gyorsan a csemetéi kedvencévé válnak és játék közben fejlődik finom motorikájuk, képességeik és készségeik. 

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

A Clean gyerek takarítókocsi elektronikus porszívóval fiúknak, lányoknak 3 éves kortól alkalmas. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A takarítókocsi zӧld-szürke-fehér színkivitelezésben készült. A porszívóval és további 9 kiegészítővel együtt gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot. A takarítókocsi két kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm.

A takarítószett tartozéka a modern elekromos gyerek porzsívó, mely bekapcsolását kӧvetően valósághű porszívó hangokat imitál ezzel elnyerve minden kissegéd tetszését. A porszívó színben tӧkéletesen harmonizál a takarító szettel. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik. A takarítókocsi további alkotóelemeit a takarító seprű, a kocsi oldalán függő szürke kislapát kefeseprűvel, felmosó mop és szivacs, vizes vӧdӧr és 2 db tisztító vegyszert imitáló doboz teszi ki. A gyerek takarító szett tehát takarítókocsiból, elektromos porszívóból és 9 kiegészítőből áll.

Játékos szakács Chef Smoby Cukrászda receptekkel és formákkal csokoládé nyalóka készítéséhez 5 évtől

A Smoby Chef Csokoládégyár játékos szakács szett receptekkel és csoki bonbon formákkal egy tӧkéletes kreatív készlet, melynek segítségével a kis cukrászok a mellékelt receptek alapján egyedül is képesek csodálatos csoki bonbonokat készíteni. A gyerek csokoládégyár használata az édesszájú gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott. A kis cukrászok az édességek készítésénél valódi alapanyagokat használnak. A munka során nem csak jól szórakoznak, de a végén egy tӧkéletes, saját kezűleg készített és díszített édes jutalom vár rájuk csoki bonbonok formájában. Adja meg gyermekeinek a lehetőséget, hogy ӧrӧmüket leljék a sajátkészítésű csoki bonbonokban.

A kis cukrászok számára tervezett kreatív szettben nem csak a recepteket, de számtalan hozzávalót és segédeszkӧzt is találunk, kӧzӧttük a 2 edénnyel ellátott csokoládékészítő berendezést, csoki bonbon formákat, díszítő fejekkel kiegészített díszítő tubust, díszítő pálcákat, bonbon pálcákat, valamint az édes alkotásoknak szánt állványt. A kész csoki bonbonokat a gyerekek a kék emeletes tálcán kínálhatják a vendégeknek. A csokoládékészítő berendezés méretei 40*21*21 cm.

Játékos szakács Chef Smoby Mézeskalács házikó receptekkel és sütőformákkal 5 évtől

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb EU biztonsági előírásoknak. Smoby játékok ragyogó színe nagyon jó hatással van a fantázia és elképzelőerő fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei39*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.