Szett takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és elektronikus porszívó vasalódeszkával

Termék leírása

Gyerekjátékok minden alkalomra. Játékszett, takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és elektronikus porszívó vasalódeszkával egy tökéletes játékszett gyerekeknek 3 éves kortól, akik szeretnek szüleiknek segédkezni a házimunkában. Kedvezményes játékszettel pénzt is spórol, gyermekei pedig modern és szórakoztató játékokkal gazdagodnak a francia Smoby vállalat műhelyéből. Játékok nagyon gyorsan a csemetéi kedvencévé válnak és játék közben fejlődik finom motorikájuk, képességeik és készségeik. Játékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsolnak. Játékszettel több gyerkőc is közösen tud játszani. 

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

A Clean gyerek takarítókocsi elektronikus porszívóval fiúknak, lányoknak 3 éves kortól alkalmas. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A takarítókocsi zӧld-szürke-fehér színkivitelezésben készült. A porszívóval és további 9 kiegészítővel együtt gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot. A takarítókocsi két kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm.

A takarítószett tartozéka a modern elekromos gyerek porzsívó, mely bekapcsolását kӧvetően valósághű porszívó hangokat imitál ezzel elnyerve minden kissegéd tetszését. A porszívó színben tӧkéletesen harmonizál a takarító szettel. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik. A takarítókocsi további alkotóelemeit a takarító seprű, a kocsi oldalán függő szürke kislapát kefeseprűvel, felmosó mop és szivacs, vizes vӧdӧr és 2 db tisztító vegyszert imitáló doboz teszi ki. A gyerek takarító szett tehát takarítókocsiból, elektromos porszívóból és 9 kiegészítőből áll.

Vasalódeszka Aqua Clean Smoby elektronikus vasalóval és 10 kiegészítővel türkíz

Clean gyerek vasalódeszka elektronikus vasalóval egy csodálatos játék minden segítőkész csӧppség számára már 3 éves kortól. A vasalódeszka nagyon modern és realisztikus hatást kelt. Erős szerkezete egyszerűen ӧsszecsukható. Fehér-zӧld-szürke színekben készült, melyek tӧkéletesen harmonizálnak. Felületét virágzó fák mintája ékesíti, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vasalás szórakoztató és kellemes élmény legyen. A termék méretei 69*23*49 cm, a deszka vasalófelületének magassága 49 cm. A deszka részét képezi a gőzӧlőt imitáló vasalótartó.

A vasalódeszka stabil és sima, kellemes tapintású felülete garantálja gyermekei hosszan tartó és zavartalan szórakozását. Minőségi és ellenálló műanyagjának kӧszӧnhetően a gyerek vasalódeszka nagyon autentikus hatást kelt. A vasaló szettet továbbá egy valódi vasaló másolatát képező Clean elektronikus vasaló, a kivasalt ruhák felakasztásához szükséges 2 zӧld ruhaakasztó és 5 db virágformájú ruhacsipesz teszi ki. A vasalódeszkához hasonlóan a vasaló is fehér-zӧld-szürke színkombinációban készült, így a deszkával tӧkéletes párost alkot. A vasaló egy valódi készülék másolata, melyen a gyerekek a vasaláshoz szükséges megfelelő hőmérsékletet is képesek beállítani. A vasaló 2 AA/LR6 elemmel műkӧdik, melyek nem képezik a csomag tartalmát.

Kenyérpirító kávéfőzővel és gofrisütővel 100% Chef Écoiffier pöttyös 33 kiegészítővel 12 hó-tól

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb EU biztonsági előírásoknak. Smoby játékok ragyogó színe nagyon jó hatással van a fantázia és elképzelőerő fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei39*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.