Szett takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és elektronikus vasaló

Termék leírása

Ajándékok játékos gyerekeknek, akik szeretnek mindig mindent a helyén tudni. Játékszett, takarítókocsi elektronikus porszívóval Clean Smoby és elektronikus vasaló egy csodaszép játékszett gyerekeknek 3 éves kortól, akik szeretnek szüleiknek segédkezni a házimunkában. Kedvezményes játékszettel pénzt is spórol, gyermekei pedig modern és minőségi játékokkal gazdagodnak a francia Smoby vállalat műhelyéből. Játékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsolnak. Játékok nagyon gyorsan a csemetéi kedvencévé válnak és játék közben fejlődik finom motorikájuk, képességeik és készségeik. Játékszettel több gyerkőc is közösen tud játszani. 

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

A Clean gyerek takarítókocsi elektronikus porszívóval fiúknak, lányoknak 3 éves kortól alkalmas. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A takarítókocsi zӧld-szürke-fehér színkivitelezésben készült. A porszívóval és további 9 kiegészítővel együtt gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot. A takarítókocsi két kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm.

A takarítószett tartozéka a modern elekromos gyerek porzsívó, mely bekapcsolását kӧvetően valósághű porszívó hangokat imitál ezzel elnyerve minden kissegéd tetszését. A porszívó színben tӧkéletesen harmonizál a takarító szettel. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik. A takarítókocsi további alkotóelemeit a takarító seprű, a kocsi oldalán függő szürke kislapát kefeseprűvel, felmosó mop és szivacs, vizes vӧdӧr és 2 db tisztító vegyszert imitáló doboz teszi ki. A gyerek takarító szett tehát takarítókocsiból, elektromos porszívóból és 9 kiegészítőből áll.

Vasaló Aqua Clean Smoby elektronikus, hanggal, türkíz

Smoby gyerek vasaló ideális minden gyermek számára, aki szívesen segít a házimunkában. A vasaló valósághű dizájnja és elektronikus funkciói a játékot még kellemesebbé, még szórakoztatóbbá varázsolja. A vasaló minden vasalást kedvelő gyermek számára alkalmas már 3 éves kortól. A hang- és fényeffektes elektronikus vasaló méretei 10*10*20 cm. Minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes, bársonyos tapintású műanyagból készült.

A zӧld, fehér és szürke színek kombinációja modern és játékos külcsínt kӧlcsӧnӧz a hangeffektes vasalónak, melyet elsősorban a kis háziasszonyok értékelnek majd. A Smoby vasaló elemmel műkӧdik, használat kӧzben hangokat ad ki és világít. Szinte megkülӧnbӧztethetetlen a valódi vasalótól így a vele való játék nagyon autentikus és kellemes élmény a segítőkész csӧppségeknek. A Smoby gyerek vasaló gőzӧlő gombbal és hőmérséklet regulátorral van ellátva, melynek segítségével három külӧnbӧző hőmérséklet állítható be.

Markológép Maxi Power BIG üléssel 73 cm hosszú sárga

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb EU biztonsági előírásoknak. Csúcsminőségű játékokról van szó egyedi francia dizájnban kivitelezve.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei39*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.