Szett csúszda Toboggan Funny Smoby hossza 200 cm és kalandpálya és vödör szett 24 hó-tól

Termék leírása

Ez a gyerekjáték szett, Toboggan Funny csúszda, kalandpálya és a vödör szett, az Ön kertjét a nevetés és öröm oázisává változtatják. A gyerekek örökidők óta imádják a csúszdázást és a vödör szett sem hiányozhat a homokozóból. A Smoby gyerekjáték szett ideális játék kintre szinte minden időben és évszakban. A kicsik kétszeresen örülnek majd a játékoknak és az Ön pénztárcája sem bánja meg. Ezek a játékok kedvezményes áron kaphatók. A Funny gyermek csúszda  nagyon stabil és 24 hónapos kortól minden gyerek számára alkalmas.

Csúszda vízsugárral Funny Toboggan Smoby 2 méteres dupla erős szerkezettel UV védelemmel 2 évtől

A Funny Tooggan csúszda vízsugárral az elsőrendű és legmodernebb csúszdák közé tartozik a neves francia Smoby vállalat műhelyéből. A csúszda rengeteg élménydús pillanatot szerez a kis lurkók számára, hisz a 2 méter hosszú csúszási felület igazi izgalmakat rejteget számukra. Csúszda káprázatos piros, zöld, szürke és fehér színkombinációban pompázik, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 2 éves kortól. Az egyedi színkombináció évek múltán is megtartja szépségét és élénkségét köszönhetően a UV védelemnek. A még nagyobb élményt a csúszda locsolócsőre való csatlakoztatása garantálja, hisz pillanatok alatt a klasszikus csúszda egyedi vízsugaras tobogánná alakul át. A gyermek csúszda nagyszerű választás, hisz minden gyerek életébe óriási boldogságot visz.

Csúszda elengedhetetlen része a minőségi létra, melynek csúszásmentes lépcsőzete biztonságos feljutást biztosít a gyerekeknek akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Felmászva a csúszda csúcsára csöppségek biztonságát garantálják a masszív zöld kapaszkodók, melyek csúszás közben biztonsági érzetet és magabiztosságot nyújtanak majd a kicsiknek. Az ergonomikusan alakított hullámos csúszási felület nagyon kényelmes. Csúszda nagy előnye, hogy locsolócsőre köthető, így a tikkasztó forró nyári napokon kellemes felfrissülést nyújt majd lecsusszanni a vízes csúszkáról. Ha esetleg medence is van az udvaron, akkor egyenesen abba csobbanhatnak a kicsik. Tehát választhatnak is kis lurkók, hogy szárazon szeretnének csusszanni a homokozóba, vagy vízsugárral a medencébe. Csúszda teherbírása 50 Kg.

Kalandpálya Adventure Course Smoby 4 gyalogút és 4 támaszpont a motoros érzékek fejlesztésére 24 hó 

Az Adventure Course kalandpálya a francia Smoby gyártó műhelyéből 2-6 éves gyerekek számára kínál számos lehetőséget a motoros készségek, reflexek finomítására, valamint a térérzékelés és az egész test koordinációjának fejlesztésére. Játékos módon gyakorolhatják az egyensúlyérzéket, miközben a 3,5 méter összhosszúságú és 50 kg teherbírású pályán különböző nehézségi foknak néznek elébe.

A pálya, melyet szilárd és tartós műanyag alkatrészek alkotnak, 4 ösvényből és 4 támaszpontból áll, amelyek bármilyen módon összekapcsolhatók és kombinálhatók, így a gyerekek egy pillanatig sem unatkoznak. Beltéren és kültéren is használható, ezáltal egész évi szórakozást nyújt a gyerekeknek. Felületét UV szűrő védi, amely évek után is megőrzi a pálya gyönyörű színeit. A játék kiválóan ellenáll az időjárás hatásainak. A pálya egyes részei csúszásmentesek, a Blow Moulding gyártási technológiának köszönhetően erős és ellenálló falakkal rendelkeznek.

Vödör szett maxi Vár Écoiffier 

Vödör szett Maxi Vár a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán csodálatos játékszett homokozóba fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. A szettben található egy kék vár alakú vödör,homokozóforma,  zöld lapát és gereblye, praktikus locsolókanna. Ezekkel a pompás játékokkal a homokozó királya lesz csemetéje. A játékszett viszont nem csupán a homokozóba szerez boldog pillanatokat, de pancsolás közben, vagy akár segédkezhetnek a gyerkőcök a ház körüli munkálatokban, a kertben és locsolgathatják a növényeket egyaránt. Az egész szett kiváló játéktárs lesz nyaralások, kirándulások során is. Tarka színvilág serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre, a kerti szerszámokkal való manipuláció közben fejlődik a finom motorika is. Ezzel a szettel bárhol jól fog csemetéje szórakozni - akár a strandon, homokozóban vagy otthon az udvaron. 

A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a játékok stílusos kivitelezésére és modern francia dizájnjára, ezt bizonyítja fennmaradásának hosszú ideje is. Ha legjobbat szeretné gyermeke részére, akkor válassza a Smoby márkát, amely minőségi tanásítvánnyal is rendelkezik és sok éves hagyomány áll mögötte. Valóban a minőség és a dizájn egyedülálló kombbinációjáról van szó, mely garantálja, hogy gyermeke és annak barátai biztonságban, órákon keresztül fognak majd szórakozni a játékokkal. Écoiffier szintén francia vállalat, mely minőséget kinál ésszerű áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek224*88*115 cm
Termék magassága115 cm
A csomagolás méretei196*30*45 cm
Teljes hosszúság224 cm
Csúszófelület magassága200 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,5 kg / 12,0 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.