Szett csúszda Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby és traktor pedálos Jim Loader homlokrakodóval és pótkocsival

Termék leírása

Toboggan Megagliss 2in1 gyerek csúszda és Jim Loader pedálos traktor homlokrakodóval és utánfutóval nagyszerű választás örökmozgó gyerkőcöknek. Játékok franci és német dizájnban pompáznak, minőségi és bársonyos tapintású műanyagból készültek lekerekített élekkel.

Csúszda Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm csúszófelület UV védelemmel 24 hó-tól

Csúszda Super Megagliss Togoggan 2in1 a francia Smoby vállalat műhelyéből csodás zöld-türkíz színkombinációban együtt növekszik a gyerekekkel 2-től 8 éves korig. Univerzális csúszda egyszerűen átalakítható kis csúszdává, amelynek csúszófelülete 1,5 méter, és a másik részének hozzácsatolásával könnyen egy csodálatos csúszda alakítható ki belőle, melynek csúszásfelülete egészen 3,6 méter. Kivételesen erős és tartós szerkezete stabil és teherbírása 50 kg. Felhasznált műanyag kellemes bársonyos élményt nyújt, élei lekerekítettek, biztonságos játszadozást nyújt a kicsiknek. A lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. A kicsi fogódzkodhat az oldalsó kapaszkodókban.

A nagy csúszdán ergonomikus csúszófelülettel a gyerkőcökre hármas hullám vár, éveken keresztül nagy kedvenc lesz. Méretei 352*112*186 cm. A csúszda felülete anti UV védelemmel lett kezelve, mely megvédi csúszdát a fakulástól, ennek köszönhetően a csúszda évek múltával is újként fog hatni. Nagyon szép élénk színvilágban pompázik, mely minden udvart és kertet felvillanyoz, és serkentően hat a kicsik fantáziájára és elképzelőerejére egyaránt. Csúszdát tavasztól őszig bátran használhatják a kicsik, kedvenc játszótere lesz a gyerekeknek. 

Traktor gyerekeknek pedálos Jim Loader BIG homlokrakodóval és utánfutóval zöld

Jim Loader egy fantasztikus gyerek traktor pótkocsival zöld színben, amely gyermekeit elszórakoztatja hosszú órákon keresztül 3 éves kortól. A láncmeghajtású pedálos traktor saját homlokrakodóval és pótkocsival rendelkezik. Kerti traktor teherbírása 50 kg és kényelmes, állítható üléssel lett kialakítva. A traktor korányán duda is helyet kapott.

Jellemzői

  • láncmeghajtású traktor
  • mechanikus duda
  • homlokrakodó az elülső részén
  • teherbírása a homlokrakodónak 3 kg
  • pótkocsi a hátsó részén
  • pótkocsi teherbírása 25 kg
  • méretei 169*46*54 cm
  • teherbírása 50 kg
  • csomagolás súlya 11,6 kg

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek352*112*186 cm
Termék magassága186 cm
A csomagolás méretei189*60*45 cm
Teljes hosszúság352 cm
Állítható magasságIgen
Csúszófelület magassága375 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg21 kg / 26 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.