Szett csúszda Toboggan XL Smoby vízzel 2,3 m és vizes játék Waterplay Niagara hajókkal

Termék leírása

A Smoby gyártó most egy fantasztikus nyári játékkészletet mutat be. Az egyedülálló Smoby játékszettet a Toboggan XL csúszda és Waterplay Niagara vizes játék alkotja. A termékek mӧgӧtt a neves Smoby és BIG játék gyártó cégek állnak. A szett most ellenállhatatlanul kedvezményes áron kapható, vásárlásával nem csak gyerekeinek szerez ӧrӧmet, de Ön is pénzt spórol. A csúszda és a vizi játék tӧkéletesen kiegészítik egymást és egy egységet alkotnak. Fantasztikus játékcentert alakíthat csemetéinek ahol barátaikkal, testvéreikkel órákon át hancúrozhatnak. Bár a játék szett leginkább a nyári szabadtéri szórakozásra alkalmas, a vizes játékkal rossz idő esetén a gyerekek bent is játszhatnak.

Csúszda vízsugárral Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm csúszófelület UV védelemmel 

Csúszda vízsugárral Toboggan XL Slide Green a francia Smoby vállalat műhelyéből csodás zöld-türkíz külcsínben egy igazán nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Kivételesen erős szerkezete a csúszdának nagyon stabil és 50 kg-os teherbírással is rendelkezik. A csúszófelület hossza 2,3 méter. Erős és tartós műanyagból készült, mely bársonyos érzést nyújt tapintásra, az élei finoman lekerekítettek. Csúszda elengedhetetlen része a minőségi létra műanyag támasszal a talajon, melynek csúszásmentes lépcsőzete biztonságos feljutást biztosít a gyerekeknek akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Felmászva a csúszda csúcsára csöppségek biztonságát garantálják a masszív kapaszkodók, melyek csúszás közben biztonsági érzetet és magabiztosságot nyújtanak majd a kicsiknek. A még nagyobb élményt a csúszda locsolócsőre való csatlakoztatása garantálja, hisz pillanatok alatt a klasszikus csúszda egyedi vízsugaras tobogánná alakítható át a forró nyári hőségben.

A csúszda kényelmes, ergonomikus felülettel lett kialakítva, amelyet a gyerekek értékelni fognak a mindennapi szórakozás során. A csúszda felülete anti UV szűrővel van ellátva, amely megvédi a színeket a fakulástól, melynek köszönhetően a csúszda éveken keresztül használata után is újnak fog tűnni. Gyönyörű, friss színvilágban pompázik, mely tökéletesen fog mutatni minden kertben és udvaron. A csodás színek serkentően hatnak a kicsik  fantáziájának és képzelőerejének fejlődésére. A gyermekcsúszda tavasszal, nyáron és ősszel is használható, gyermekei kedvenc játékhelyévé válik. Mérete 237*112*142 cm.

Ӧsszerakós vizes játék Waterplay Niagara BIG hajókkal kék

A BIG márkájú Niagara összerakós vizes játékkal gyermekei nagy kalandot élnek át. Az összerakós vizi pálya saját elképzelés szerint állítható össze, az egyes részei összekapcsolhatók és lehetővé teszik a tetszés szerinti összillesztését. A vizi pálya tartozéka egy kézi vízpumpa, mely segítségével víz áramlás hozható létre, hogy a hajócskák vadul szelhessék a vizet. A magasított vizi csúszdának köszönhetően a hajócska felgyorsul és ügyesen végigússza az egész pályát. A vizes játék része három különböző típusú hajó és egy vizi repülőgép, minden közlekedési eszköznek saját kapitánya van.

A Waterplay Niagara vizes játék együttesen 41 részből áll. A játék élénk kék színe a vízzel való szórakozást juttatja eszünkbe. Az összerakós vizi játék 3 évesnél idősebb kisfiúknak, kislányoknak egyaránt alkalmas. A 130 x 90 x 22 cm méreteit tekintve valóban méretes játékról van szó, amellyel egyszerre több gyerek is szórakozhat. A BIG Niagara vizi játék UV stabilizátorokkal védett, ezért éveken keresztül a játék nem veszít szép élénk színeiből még akkor sem, ha napocska süti. 

Smoby neves francia gyártó cég már éveken át a játékok minőségével és egyediségével büszkélkedhet. A BIG német gyártó szintén a minőséges, biztonságos és egyedi műanyag játékok garanciája. A BIG játékokra hosszabbított 3 éves garancia vonatkozik. A nagyobb biztonság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A játékok gyártásánál használt műanyag kellemes, bársonyos tapintású. A termékek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványok előírásainak. A most nagyon kedvezményes áron megvásárolható fantasztikus játékszettel a gyerekek sosem fognak unatkozni. A tobogánná alakítható csúszda minden gyerkőc álma. A vizes játékkal a gyerekek rossz időben bent is szórakozhatnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek237*112*142 cm
Termék magassága142 cm
A csomagolás méretei187*33*60 cm
Teljes hosszúság237 cm
Csúszófelület magassága230 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg14 kg / 17 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.