Szett ugratós autópálya Vroom Planet Mega Jump Smoby és emeletes garázs Reptér 18 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg kis autóversenyzőjét szupermenő kisfiús játékokkal. Smoby játékszett 2 nagyszerű játékot tartalmaz, mégpedig Mega Jump Vroom Planet autópályát és reptéri garázst kisautóval és helikopterrel. Játékok a szettben strapabíró műanyagból készültek, mely éveken keresztül megtartja kiváló minőségét. Játékszett kis autóversenyzők részére most jutányos áron kapható. Játékok 18 hónapos kortól ajánlottak.

Autópálya gyerekeknek Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató 2 kisautóval 18 hónapos kortól

Smoby ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet egy lenyűgöző versenypálya szép, ragyogó színekben, kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. 2 kisautó is a csomagolás része, melyekre szüksége lesz a srácoknak a szórakoztató, izgalmas mutatványok bemutatásánál az ugrató versenypályán. Egyszerű indító berendezéssel a kisautók fantasztikus magasságokba ugranak.

Egy autócskát az alsó pályára helyezünk és a gomb megnyomásával kirepül. A másik kisautó a felső részen rajtol, gyorsan szeli a nagy kanyart és nekiütközik alul az akadálynak, vagy száguld a meredek lejtőn és áthalad a hurkon. Az autópálya magassága 67 cm, így a legkisebbek állva, kényelmesen készíthetik járgányaikat a gyors és veszélyes versenyszámra

Mechanikus repülőtér Vroom Planet Smoby kisautóval és helikopterrel 18 hó-tól

Csodálatos Vroom Planet repülőtér lifttel, kisautóval és helikopterrel a francia Smoby gyártótól. Az emeletes repülőtér különböző mechanikus mozgó részekkel van felszerelve - nyitható sorompó, működő felvonó a leszálló pályával ellátott irányítótoronyban, mely segítségével a kisautó szükség szerint mehet fel vagy le. A repülőtér hozzácsatolható a legtöbb Vroom Planet sorozatból való termékhez – autópályához vagy garázshoz. Tartozik a gyerek repülőtérhez egy lenyűgöző Vroom Planet játék kisautó és helikopter is mosolygós arcocskájú vidám dizájnnal, melyek a legkisebbeknek valók. A kisautó és helikopter kerekei könnyen forognak, és jól elférnek a gyerek kezecskékben.

játék emeletes repülőtér, kisautó és helikopter alakja biztonságos gömbölyded, nincsenek éleik, tehát fogásuk kényelmes, így a kicsik a játékkal nem sérülnek meg és nem karcolják meg a bútort. Lenyűgöző színkombinációban pompázik a játék – domináns a gyönyörű kék, de minden szín élénk és modern. Dizájnja speciálisan kisgyerekeknek 18 hónapos kortól készült. Méretei 21 x 30 x 42 cm. Játszás a gyerek repülőtérrel szórakoztató időtöltés és a fantázia is szabadjára engedhető. Hamarabb kisfiúknak való játék, mint kislányoknak.

A Smoby kiváló minőségű és egyedi műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*73*67 cm
Termék magassága67 cm
A csomagolás méretei56*10*43 cm
Teljes hosszúság75 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,95 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.