Szett vegyesáru közért Maximarket Smoby és takarítókocsi elektronikus porszívóval és vasalódeszkával

Termék leírása

Vegyesáru közért Maximarket, takarítókocsi elektronikus porszívóval és vasalódeszkával egy tökéletes játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékszett alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Smoby termékekben megtestesül a francia dizájn, mely minden gyerkőcöt levesz a lábairól. Játékszett megfeleleő több gyerkőc közös szórakozására.

Vegyesáru közért Maxi Market Smoby hűtővel, elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval 50 kiegészítővel

Maxi Market játék kӧzért vegyesáruval egy részletesen kidolgozott modern gyerekjáték a francia Smoby vállalat műhelyéből minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól. A kisbolt csodálatos piros, fehér, szürke, zöld és kék színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a vegyesáru közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, pékáru, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. A kisbolt rengeteg tárolóhellyel lett kialakítva, és még pöpec hűtőszekrény is található a pult külső részén a romlandó árunak.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 50 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a Maxi Market-ből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. A Smoby Maxi Market közért teljes magassága 90 cm, méretei 83*60*90 cm. A hang és fényeffektek megfelelő működéséről 1x LR57 és CR2032 elemek gondoskodnak, melyek a csomag részét képezik.

Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

Takarítókocsi Vacuum Cleaner egy modern játékszett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép türkíz színben pompázik narancssárga részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 9 kiegészítőt tartogat: elektronikus porszívót, mely valósághű hangot imitál, nagy sperűt, lapátot, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, narancssárga vödröt és két darab tisztító vegyszert imitáló dobozokat. 

A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm. A takarítókocsi 2 kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető, hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A porszívó kivitelezése nagyszerűen mutat a szett többi alkotóelemével. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A porszívó és további 9 kiegészítő a kocsin gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot.

Vasalódeszka Aqua Clean Smoby elektronikus vasalóval és 10 kiegészítővel türkíz 

Vasalódeszka Aqua Clean elektronikus vasalóval egy csodálatos játék minden segítőkész csӧppség számára már 3 éves kortól. A vasalódeszka nagyon modern és realisztikus hatást kelt, első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét. Erős szerkezete egyszerűen ӧsszecsukható. Nagyon szép türkíz  színben készült, mely minden gyerekszobát egyedibbé varázsol. Felületét színes vízcseppek ékesítik, melyek szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a vasalás szórakoztató és kellemes élmény legyen. A vasalódeszka méretei 69*23*49 cm, a deszka vasalófelületének magassága 49 cm. A deszka részét képezi a gőzӧlőt imitáló vasalótartó.

A vasalódeszka stabil és sima, kellemes tapintású felülete garantálja gyermekei hosszan tartó és zavartalan szórakozását. Minőségi és ellenálló műanyagjának kӧszӧnhetően a gyerek vasalódeszka nagyon autentikus hatást kelt. A vasaló szettet továbbá egy valódi vasaló másolatát képező Clean elektronikus vasaló, a kivasalt ruhák felakasztásához szükséges 2 narancssárga ruhaakasztó és 5 db virágformájú ruhacsipesz teszi ki. A vasalódeszkához hasonlóan a vasaló is türkíz színben készült, így a deszkával tӧkéletes párost alkot.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek83*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság83 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,2 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek