Szett vízi pálya Adventure Land AquaPlay kalandok a vízesés alatt és StartSet daruval és hajók kiegészítő elemekkel

Termék leírása

Lepje meg csemetéit népszerű AquaPlay vízi játékokkal. Kalandos Adventure Land vízi pálya vízeséssel és StartSet daruval, hajókkal és kiegészítő elemekkel egy igazán kiváló játékszett kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Csodás játékszett svéd dizájnban most akciós áron kapható, így a szett vásárlásával még spórolni is tud. Játékok együtt nagyon szépen mutatnak, minőségi alapanyagokból készültek, hosszú ideig fogják a gyerekeket szórakoztatni hisz bel- és kültéren egyaránt kihasználhatóak. Az AquaPlay vízi pályák nagy előnye, hogy egymással kombinálhatóak, összekapcsolhatóak, így minden egyes alkalommal újabb és újabb, nagyobbnal nagyobb csatornarendszert tud csöppsége kialakítani a még élménydúsabb játszadozás érdekében. A vízi pálya tervezése és építése próbára teszi a kreatív gyerekek készségeit, ügyességét. A legjobb megoldások keresése során ráadásul fejlődik logikai gondolkodásuk, műszaki tudásuk és képzelőerejük.

Vízi pálya AquaPlay Adventure Land kalandok a vízesés alatt 2 figurával a hegyi toronyban és vízágyúval

Vízi pálya Adventure Land az AquaPlay vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak 3 éves kortól. Modern vízi pályához tartozik két nagyon bátor tengerész Bo medve kapitány és Swen krokodíl, akik 2 kényelmes hajón szelik a kalandos csatornarendszert. A két hajósra hegyi tavacska vár vízeséssel, melyet a zsilip felemelésével mechanikus úton tudnak elindítani. A torony legmagasabb pontja egy hajó csúszda, melyen keresztül a hajók a csatornarendszerbe tudnak visszacsusszanni. A csúszdához praktikus hajó-felvonón vezet az út. A vízimalom segítségével lehetőségük lesz a gyerekeknek a vízfolyás erősségét és a csónakok menetirányának sebességét szabályozni. A bátor tengerészeknek egy titokzatos barlangon keresztül és egy veszélyes sziget körül is vezet majd az útjuk, miközben nagy figyelmet kell fordítaniuk a vízágyúra, mely alatt a kalózok titkos rejtekhelye található. 

Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű kiegészítő elemekkel és gumi szigeteléssel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, hogyan csúsznak le a csúszdán, a víz áramlását a vízi keréken, magukra öltik a kis tengerészek és kalózok szerepét. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Több gyerkőc közös szórakozását biztosítja a vízi pálya hosszú időre. 

Vízi pálya AquaPlay Start Set Wilmával a vízilóval és konténeres hajóval 3 évtől

Vízi pálya AquaPlay Start Set egy fantasztikus vízi játék minden gyerek részére 3-tól 7 éves korig. Gyerkőc könnyen össze tudja szerelni a csatornarendszert, felengedi vízzel és a vidám mókázás kezdődhet is. Start Set-be tartozik Wilma víziló, vízimalom, konténeres hajó, kisautó és daru a szállítmány áthelyezésére. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi szigeteléssel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Méretei a gyerek vízi pályának 68*65*22cm, teljes magassága 22 cm.

AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízi pumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását. AquaPlay csatornarendszer végtelen lehetőséget nyújt a bővítésre és átalakításra. Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek, melyek különféle módon felhasználhatóak, az AquaPlay játék serkenti a gyerek fantáziáját és kreativitását.  A csatornarendszer generációról generációra átadható magas minőségének hála, így többéves mókát és kacagást ajándékoz gyeremekinek. Ennél a játéknál főleg a logikus gondolkodásmód és finom motorikus képességek fejlődnek.

Kiegészítő elem AquaPlay egyenes elem vízi pályához, szett 2 drb szigeteléssel

Kiegészítő elem AquaPlay kompatibilis az összes AquaPlay vízi pályával. A csomagolásban 2 darab kiegészítő elem található - egyenes elem szigeteléssel. Egyenes elem - kiegészítő elem AquaPlay vízi pályához minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely maximálisan természetbarát. Minden vízi pályához tökéletesen illeszkedik és minőségi szigeteléssel lett kialakítva, mely erősen tart és a víz nem szivárog át rajta. Méretei a kiegészítő elemnek 79*52*54 cm. A feltüntetett ár egy szettet takar, mely 2 darab egyenes elemet tartalmaz szigeteléssel. A kiegészítő elemek jól jönnek, ha gyerkőce vízi pályáját szeretné kibővíteni, több vízi pályát összekötni. 

Kiegészítő elem AquaPlay T kereszteződés minden vízi pályához - szett 2 drb szigeteléssel

Kiegészítő elem AquaPlay kompatibilis az összes AquaPlay vízi pályával. A csomagolásban 2 darab kiegészítő elem található - T kereszteződés szigeteléssel. T kereszteződés - kiegészítő elem AquaPlay vízi pályához minőségi és ellenálló műanyagból készült. Minden vízi pályához tökéletesen illeszkedik és minőségi szigeteléssel lett kialakítva, mely erősen tart és a víz nem szivárog át rajta. Méretei a kiegészítő elemnek 79*52*54 cm. A feltüntetett ár egy szettet takar, mely 2 darab T kereszteződést tartalmaz szigeteléssel. A kiegészítő elemek jól jönnek, ha gyerkőce vízi pályáját szeretné kibővíteni.

AquaPlay egy neves európai vállalat, mely érdekes vízi játékok gyártásával foglalkozik vízi pályák kivitelezésében. Vízi pálya AquaPlay Svédországban lett megtervezve és Németországban legyártva. AquaPlay egy egyedi vízi pálya, mely Svédországból származik. Gyerekek az AquaPlay játékon keresztül megismerkednek a víz fizikai tulajdonságaival, saját kis vízpumpájuk és csatornarendszerük lesz. AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízi pumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek138*88*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei28*52*51 cm
Teljes hosszúság138 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,8 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...