Termék leírása

Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center és mély babakocsi Baby Nurse babahordozóval egy igazán tökéletes játékszett gondoskodó gyerkőcök részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Játékszett most alacsony áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. A játékok révén magukra öltik a kis orvos, ápoló, dadus szerepét, játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük, a kollekción keresztül megtanulnak gondoskodni kis kedvencükről, megismerkednek az orvosi eszközökkel és a babakocsival szívesen viszik kedvenc babájukat sétára. 

Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center Smoby elektronikus hanggal és fénnyel és játékbaba 28 kiegészítővel 3 éves kortól

A francia Smoby gyártó műhelyéből származik ez a pompás Baby Care Center orvosi vizsgáló pult, amely gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Segítségével a gyerkőcök saját egészségügyi központot alakíthatnak ki, ahol teljes ellátásban részesülnek a betegek. A vizsgálati pultot minőségi IML nyomtatvány díszíti. A vizsgálat során a gyerekeknek együttesen 28 kiegészítő áll rendelkezésükre – orvosi szemüveg, orvosi címkék, elektronikus táblagép hanggal és fénnyel, kiskönyv orvosi feljegyzésekkel, magasságmerő, sztetoszkóp, hőmérő, otoszkóp, reflex kalapács, szirup, kanál, krém, tapaszok, fecskendő, textil pelenka és sok egyéb. Nem hiányzik a 30 cm magas játékbaba sem, amely pisiló funkcióval van ellátva, így a orvosi szerepjáték még élethűbb lesz.

A krémszínű orvosi vizsgáló pult nagyon időtlen és valósághű. Erős és ellenálló műanyagból készült, élei lekerekítettek, tapintásra bársonyos. Számos tárolóhellyel rendelkezik, ahol minden tartozék könnyedén elfér. Az alsó polc a babakellékek tárolását szolgálja, a felső polcon az orvosi kellékek helye van. A csúcsminőségű vizsgálati pult éveken át remek szórakozást biztosít a szerepjátékok terén, melyek segítségével a gyerekek belekóstolhatnak a felnőttek világába és felelősségtudatosságukat fejleszthetik. Játékos módon gyakorolják a logikai gondolkodást és finom motorikát.

Mély babakocsi Violetta Baby Nurse Smoby játékbabának (55 cm magas tolókarral) 18 hó-tól

Violette mély játék babakocsi Baby Nurse a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán minőségi gyerekjáték minden kislány részére 18 hónapos kortól. A babakocsiba 42 cm-es játékbaba fér el. A babakocsiban egy hasznos játékbaba kiegészítő rejlik, melyben a kis hӧlgyek a babájukat kültéren, beltéren egyaránt sétáltathatják. A hagyományos mély babakocsi tolókarjának magassága 55 cm. A babakocsi minőségi kupolája és takarója megegyező rózsaszín színben pompázik színes pöttyökkel kiegészítve. A takaró nagyszerű kiegészítője a babakocsinak, hisz a kedvenc játékbaba védve lesz az időjárás viszontagságaival szemben. 

A játék babakocsi alsó részében praktikus rakodótér található, mely ideális külӧnbӧző játékbaba kiegészítők és egyéb játékok tárolásához. A Violette babakocsi egy valódi babakocsi élethű másolata. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, szívesen fürdetik, ӧltӧztetik, etetik, állomba ringatják vagy sétáltatják. Méretei a terméknek 60*38*55 cm.

Babahordozó Violette Baby Nurse Smoby 42 cm-es játékbabának ergonomikus

Violette babahordozó játékbabának a francia Smoby válllat Baby Nurse kollekciójából egy csodálatos kiegészítő kislányoknak, akik szívesen hordozzák kedvenc játékbabájukat karjukon, akárcsak a felnőtt anyukák. A babahordozó 3 éves kortól ajánlott. A babahordozó 32-42 cm magas játékbabáknak alkalmas. A babahordozó rózsaszín alapszínben tetszeleg és modern színes pöttyök díszítik, melyek minden kis hercegnő arcára mosolyt csalnak. A gyerekek szívesen színlelik, hogy a játékbabájuk egy igazi kisbaba, etetik őt, beszélgetnek vele, fürdetik, ӧltӧztetik és mindenhová magukkal hordozzák. Éppen ezért a kengurúban egy nagyon praktikus kiegészítőt talál, igy a kis picúrt 2 formába is hordozhatja - menetiránnyal szemben vagy szemtől szembe is akár. 

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek41*52*68 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei50*20*60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Színszürke
Ajánlott baba magasságup to 38 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek