Versenyautó szimulátor Flash McQueen Cars XRS Smoby elektronikus

Termék leírása

Versenyautó szimulátor Flash McQueen Cars XRS a népszerű francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern elektronikus szórakoztató gyerekjáték, mely valódi vezetési élményt nyújt legkisebbeknek. A menő játék főleg kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól. Ez a szuper autós szimulátor minden kis versenyző beteljesült álma. Szerkezete minőségi és erős, tartós műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. A sofőr ülése 3 állásba állítható a maximális kényelem érdekében. A szimulátor mechanikus fék és gázpedállal rendelkezik, kormánya elektronikus, színes kijelző, gyors haladás, ütközések, hibajelentés, tolatás mind a valósághű játékot fokozzák. Játék közben a jármű 15 féle hangot tud kiadni. 

A kormány kijelzőjén megtalálható a menettérképen kívül a kilométeróra, kürt, gyújtáskapcsoló, lámpa felkapcsoló gombok, tolatás vagy előrehaladás gomb is. Csodaszép piros külcsínébe McQueen motívummal minden kisfiú beleszeret. Az autós szimulátorban ülve csöppsége igazi kis forma 1-es pilótának fogja magát érezni. Vezetés közben az úton különböző akadályokat kell kerülgetni, és mielőtt kifogy az üzemanyag, beérni a célba. Az autós szimulátor nagyon szórakoztató gyerekjáték, mely hosszú időre lefoglalja gyermeke figyelmét, de egyaránt hat serkentően megfelelő fejlődésére is. Versengés közben fejlődik a koncentrációs készség, reflexek, mozgás készség, elképzelőerő és motorika. A szimulátor 3 AA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek85*36*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei50*20*50 cm
Teljes hosszúság85 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR06 not included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.