Szimulátor Spidey V8 Driver Marvel Smoby elektronikus hanggal és pedálakkal

Termék leírása

Spidey V8 Driver Marvel szimulátor a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik nagy érdeklődéssel csodálják Pókember munkásságát. Egyedi kékes-piros szimulátor ergonomikus ülése 3 helyzetbe állítható, mechanikus pedálak és a fék a szimulátor valósághű benyomását tetézik. Vezetés közben a fiúk és lányok rendelkezésére áll egy fény- és hangeffektusokkal felszerelt elektronikus kormány, melynek köszönhetően a görgetős térképen valósághű vezetési élményekben lesz részük.

Oldalra kanyarodásnál a jobra/balra fényjelzés fogja segíteni csemetéje haladását. A kormánykerék sebességmérővel és számos gombbal rendelkezik a különböző szimulációkhoz valamint egy hangszóróval, amely 15 hangot bocsát ki. Szimulátor elsőosztályú műanyagból készült lekerekitett élekkel így biztonságos játszadozást ígér a kis sofőröknek. Játszadozás közben fejlődnek a mozgási képességek, reflexek, képzelőerő és fantázia. Méretei a szimulátornak 85*36*57 cm. 

Szimulátor 3x AA/LR6 1,5V elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek85*36*57 cm
A csomagolás méretei50*20*50 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBatteries: 3 x AA/LR6 1.5V (not included)
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.