Az én első színes kéz vagy láblenyomatom Classique Home Kaloo kerettel ajándékdobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Az én első színes lenyomataim Classique a francia Kaloo vállalat Home kollekciójából egy igazán egyedi készlet, melynek köszönhetően megörökítheti csemetéje tenyerének vagy talpacskájának színes lenyomatát - korhatár nélkül. A készletbe tartozik sárga filctoll, mely teljesen biztonságos a bababőrre, henger és lekerekített papiros, melyre a lenyomat készíthető. A papir lenyomat erdei allatok motívumával díszített fehér képkeretbe helyezhető és a falra felfüggeszthető. Szép falidísz minden szoba éke lesz és kedves emléket idéz fel majd a rápillantókban. 

Gyermeke lenyomata keretbe foglalva kedves emléket idéz fel, mikor még gyermeke kisbaba volt és még szülői segítségre szorult. Minden kedves emlék köszönhetően ennek a kis színes emlék nyomatnak felelevenedik majd és nagy boldogsággal emlékeznek vissza azokra a szép időkre. Az egész készlet elegáns ajándékdobozban kapható, nagyszerű ajándék bármilyen alkalomból. A keret átmérője 15 cm. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek15 cm
A csomagolás méretei22*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.