Habszivacs labda Hello Kitty Mondo 20 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Az olasz Mondo gyártó műhelyéből származó Hello Kitty szivacslabda biztonságos gyerekjátékok közé tartozik. A gyerek szivacslabda csodaszép rágógumi-rózsaszín kivitelezése és a kӧzkedvelt Hello Kitty cica motívuma elsősorban a kislányok tetszését nyeri el. Használata 2 éves kortól ajánlott. A labda 20 cm-es átmérőjének kӧszӧnhetően a standard méretű gyerek labdák kӧzé tartozik.

Mivel a gyerek szivacslabda minőséges puha szivacsból készült, csökkenti az esetleges sérűlés esélyét. A puha gyerek labda ellenálló, nem lehet átszúrni, nem kell felfújni, nem kell aggódni, hogy valakit súlyosan megsebesít, röviden, ez az ideális labda beltéri, kültéri használatra egyaránt. A szivacslabdák víznél vagy tengernél is használhatók és népszerűségük egyre inkább nő. 

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. Az olasz Mondo gyártó cég gumiból, szivacsból és PVC-ből készült kiváló minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Számtalan ismert mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék, kӧztük a gyerek szivacslabdák hivatalos készítője.

 

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyItaly
Méretek20 cm
Színrózsaszín
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha