Habszivacs labdák Mondo 7 cm 3 db 24 hó-tól

Termék leírása

Az olasz Mondo gyártó műhelyéből származó szivacslabdák a biztonságos gyerekjátékok közé tartoznak. Használatuk 2 éves kortól ajánlott. Fiúk és lányok tetszését egyaránt elnyerik. Kis méreteik tökéletessé varázsolják őket kirándulásra, utazásra vagy nyaralásra, de gyermeke otthon is jót szórakozik velük. Nem unatkoznak velük azok az idősebbek és felnőttek sem, akikben még maradt egy csöppnyi gyermeki bolondság.

A gyerek szivacslabda minőséges puha anyaga csökkenti a sérülés veszélyét. A puha gyerek labda ellenálló, nem lehet átszúrni, nem kell felfújni, nem kell aggódni, hogy valakit súlyosan megsebesít, röviden, ez az ideális labda beltéri és kültéri használatra. szivacslabdák víznél vagy tengernél egyaránt használhatók és népszerűségük egyre inkább nő. 

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. Az olasz Mondo gyártó cég gumiból, szivacsból és PVC-ből készült kiváló minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Számtalan ismert mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék, kӧztük a gyerek szivacslabdák hivatalos készítője.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyItaly
Méretek7 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.