Szoptatós párna Red Castle Big Flopsy Print Jersey Lorena mintás

Termék leírása

A szoptatás csodálatos pillanatai a Red Castle márkának köszönhetően még szebbek és kényelmesebbek lesznek. A Red Castle Big Flopsy™ Print Jersey Lorena szoptatós párna nem csak szoptatáshoz, de pihenéshez és alváshoz is használható. A 170 cm hosszú szoptatós párna 100% pamutból készült, mely maximális kényelmet biztosít a mamának és babának egyaránt. A puha, meleg szoptatós párna már terhesség során is használható és hozzájárul a kismamák kényelméhez.

A fehér, enyhén mintás steppelt szoptatós párna könnyű és biztonságos polisztirol gyöngyökkel van megtöltve. Tökéletesen megtámasztja a szoptatós édesanya hátát, aki egyúttal kényelmesen elhelyezheti a párnán a kezeit. A Red Castle párna támászként szolgálhat az éppen ülni tanuló csecsemőknél is. Felhasználhatósága valóban sokoldalú, cserélhető huzata 40 fokon mosógépben is mosható.

A Red Castle márkáról

A Red Castle márka elsősorban a színvonalra fekteti a hangsúlyt, csúcsminőségű termékei garantáltan elnyerik a gyerekek és felnőttek tetszését. A Red Castle termékek a kényelem, biztonság és gondoskodás megtestesítői. A gyártó csak a legjobb alapanyagokat használja, melyek mentesek a nehéz fémektől és veszélyes festőanyagoktól, ráadásul kíméletesek a környezethez. A Red Castle márka megfelel a biztonsági követelményeknek és számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Jellemzői

  • Red Castle szoptatós párna
  • minőségi steppelés
  • puha, meleg anyagból
  • 170 cm hosszú
  • terhesség során is használható
  • minőségi francia termék
Doprava 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Teljes hosszúság140 cm
Tömeg1,4 kg
MegjegyzésMaterial: 100% cotton
Színfehér
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...