Gyártó: BIG Kategória: Bilik és wc-szűkítők Termék kódja: B56806
5 950 Ft
3 200 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Ezentúl a wc-re való szoktatás nem lesz gyötrelmes. Hogy a gyerkőcét könnyebben szoktassa a wc-re a BIG márka wc szűkítőt kínál Önnek autó formában kivitelezve és piros színben. Big wc szűkítő piros autó formában ergonomikusan kialakított ülése és magasított háttámlája van, hogy a csöppség stabilan és kényelmesen ücsörögjön, ha hosszabb ideig a wc-n maradna. Gyerek wc ülőke matricákkal van díszítve, hogy igazi versenyautóra emlékeztessen. Mély kialakításának és csúszásmentes lábainak köszönhetően a gyerkőc biztonságban ül majd a wc-n.

Gyermek wc szűkítő megfelelő minden wc csészére 35 cm szélességig. BIG márka oda figyel a termékei biztonságosságára, a felhasznált termékek egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatóak, tehát nem szennyezik a környezetet. A felhasznált technológia garantálja a termék biztonságosságát a gyerkőcökkel szemben. Gyermek BIG fellépő-zsámoly minden oldala lekerekített, mely minimalizálja az esetleges sérüléseket. A BIG termékek teszteltek egymástól független intézményekben és garantálják a termékek minőségét. BIG márka 3 éves garanciát vállal a termékeiért.

Piros wc szűkítőt autó formában német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek40*41*19 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Színpiros
loader  Értékelések betöltése...

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
Hasonló termékek
loader  Hasonló népszerű termékek