Mágneses tanulótábla rajzolásra Metal Board Smoby kétoldalú 80 kiegészítővel

Termék leírása

Mágneses tanulótábla Metal Board a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern kétoldalas rajztábla gyerekek részére már 3 éves kortól. Minőségi fémvázzal rendelkezik kombinálva tartós műanyaggal, mely kellemesen bársonyos a tapintásra. Ez egy nagyon praktikus tábla, az egyik oldalára a gyerekek írhatnak filctollal, a másik felére pedig hagyományos krétával. Mindkét oldal könnyen szivaccsal törölhető. A tábla alatt tágas rakodótér kapott helyet a nélkülözhetetlen filctollak, ceruzák, kréták tárolására, de praktikusságának köszönhetően a krétapor sem fog a talajra hullani, felfogja azt. Az oldalsó részén sárga doboz található, melybe a mágneses betűk rakhatóak. 

A menő rajztáblához 80 darab kiegészítő tartozik, mégpedig mágneses betűk, számok, filctollak, színes kréták és szivacs. A tábla szép kék színben pompázik narancssárga részletekkel, igy megfelelő kisfiúk és kislányok részére egyaránt. Ezzel a nagyszerű termékkel gyermekei hosszú éveken keresztül fognak szórakozni, de egyaránt segítségükre lesz az első szavak, számok leírásában. Ez a kiváló segédeszköz serkentően hat a logikus gondolkodásmódra, előhozza a rejtett rajztehetséget, serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek, a rajtábla nagyszerű segítség az iskola előtti felkészülésben vagy a kisiskolás években.

Mágneses tábla könnyen összecsukható, helytakarékos. Méretei 49*52*105 cm, miközben teljes magassága 105 cm. Francia Smoby vállalat ismert az egyedi és minőségi termékeiről minden korosztály számára. Smoby termékeknél felhasznált műanyag erős, de egyben kellemesen bársonyos tapintást nyúj. Minden Smoby játék éle lekerekített, a játékok serkentően hatnak a fantáziára. Smoby játékkal mindig nagy örömet szerez gyermekének.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*52*105 cm
Termék magassága105 cm
A csomagolás méretei56*11*61 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,0 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.